Arkadaşlar 1 aydir falan aklimi karistiran bir şey var. Ben 1 ay önce Amazon'dan sahte 1'e mail aldim İngilizce(biz Amazon bekleyen siparislerinizi ve aboneliklerini iptal ettik. Güvenlik mesajini oku diye bana PDF göndermislerdi. İyi sonuclar icin bilgisayarina kaydet yaziyordu).tabii ki ben PDF falan acmadim. Amazon hesabima girmeye calistim. Kullanici adimi ve sifremi bilmedigim icin cok fayla giris yapmayi denedim ve yapamadim. Hesapta kilitlendi. Hesabi cok önceden acmistim. amazon.co.uk hesabını hesaptan herhangi bir şey sipariş etmedim veya Amazon Prime uyeligi almamistim. Sonra ise gercek Amazon'dan bir mail aldim.
Bu olaydan 2 gün sonra ( biz yetkisiz partinin hesabina erismis olabilecegine inaniyoruz hesabi tekrardan elde etmek icin müsteri hiymetlerini arayiniz) yaziyordu. Ben ilk önce belki kart bilgilerim kayitli olabilir diye karti kapattim. Sonra da yeni hesap acip müsteri hizmetlerini aradim. İngilizcem fazla iyi olmadigi icinde actiramadim hesabi. Bu e maillerden sonra da bir tane daha fake e mail geldi ( Amazon Prime hesabiniz iptal edildi. Linke tiklayarak fatura bilgilerini günceleyin alltada. Link vardi. Ödemenizi yeniden düzenliyin diye).ben o linke de tiklamadim. Basima bir şey gelir mi falan diye tedirginim biraz.