Amazon hesabım kilitlendi

Daha fazla  
Az önce bir alışveriş yaptım. Tutarı 15.000 liraydı. Bakiyesi yetersiz kartı seçtiğim için ödeme gerçekleşmedi. Akabinde bakiyesi olan kartımın bilgilerini girip satın al dedim. Satın ala basınca siteden attı ve tekrar giriş yapmak istediğimde doğrulama kodu gönderdi. Normalde yapmaması gerekiyor çünkü şifre bilgilerim kayıtlı Chrome'da.
Gönderilen kod mail hesabıma " şifre değiştir " başlığı altında gelmiş. Gelen kodu giriş esnasında istediği yere yazınca hesabımı kilitledi. Şifre değiştirmemi istedi, onu da yaptım fakat yeni şifremi yazınca, hesabımda şüpheli hareket olduğu gerekçesi ile hesabımın kilitlendiğini söyleyen bir ekrana attı.
İşin ilginç yanı ise siparişim tamamlanmış yani mail adresime siparişin alındığına dair mail gelmiş. Hesabımı geri nasıl açacağım?

Screenshot_658.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce bir alışveriş yaptım. Tutarı 15.000 liraydı. Bakiyesi yetersiz kartı seçtiğim için ödeme gerçekleşmedi. Akabinde bakiyesi olan kartımın bilgilerini girip satın al dedim. Satın ala basınca siteden attı ve tekrar giriş yapmak istediğimde doğrulama kodu gönderdi. Normalde yapmaması gerekiyor çünkü şifre bilgilerim kayıtlı Chrome'da.
Gönderilen kod mail hesabıma " şifre değiştir " başlığı altında gelmiş. Gelen kodu giriş esnasında istediği yere yazınca hesabımı kilitledi. Şifre değiştirmemi istedi, onu da yaptım fakat yeni şifremi yazınca, hesabımda şüpheli hareket olduğu gerekçesi ile hesabımın kilitlendiğini söyleyen bir ekrana attı.
İşin ilginç yanı ise siparişim tamamlanmış yani mail adresime siparişin alındığına dair mail gelmiş. Hesabımı geri nasıl açacağım?

Eki Görüntüle 2592221
Amazon desteğe aynı buraya yazdığınız gibi mail atın.

Kartınızdan para çekti mi? Çektiyse dekontunda ekleyin.

Şimdi baktım hesaptan parayı çekmemiş. Bu arada Amazon hesabıma tekrar giriş yapmayı denedim ve hesabımı açtı. Fakat mail adresime gelen sipariş onayı, hesabımdaki siparişlerim sekmesinde görünmüyor. Ayrıca adres ve ödeme bilgilerim de silinmiş. Gece gece ne oluyor kafayı yedirtecek bu Amazon bana.

Eki Görüntüle 2592221

Sabah Amazon ile iletişime geçin. Buraya yazdıgınız gibi yazın yardımcı olurlar.

Şimdi baktım hesaptan parayı çekmemiş. Bu arada Amazon hesabıma tekrar giriş yapmayı denedim ve hesabımı açtı. Fakat mail adresime gelen sipariş onayı, hesabımdaki siparişlerim sekmesinde görünmüyor. Ayrıca adres ve ödeme bilgilerim de silinmiş. Gece gece ne oluyor kafayı yedirtecek bu Amazon bana.

Hesaba giriş yapabiliyorsanız sabah Amazon içinden canlı desteğe yazın hocam daha hızlı cevap alırsınız.

Sipariş alındı deyip para çekmemesi Amazon için normal hemen sipariş alındı oluyor sonradan para çekemediğinde düzeliyor. Fakat adreslerinizin silinmesi tuhafmış.

Siparişi aldığında sonradan para yok vs. diyerek siparişi bozduğu oluyordu ama bu sefer hem siparişi aldı hem de para yok demedi. ( Hesabımdaki parayı çekmemesine rağmen )

Paranın çekilmediğini görünce adres bilgisini tekrar girerek sipariş vermeyi denedim. Bu sefer parayı çekti.

Sabah her ihtimale karşı Amazon ile iletişime geçeceğim. 2 tane göndermezler umarım. Diğer türlü uğraş dur iade ile.

Siparişi aldığında sonradan para yok vs. diyerek siparişi bozduğu oluyordu ama bu sefer hem siparişi aldı hem de para yok demedi. ( hesabımdaki parayı çekmemesine rağmen )

Paranın çekilmediğini görünce adres bilgisini tekrar girerek sipariş vermeyi denedim. Bu sefer parayı çekti.

Sabah her ihtimale karşı Amazon ile iletişime geçeceğim. 2 tane göndermezler umarım. Diğer türlü uğraş dur iade ile.

Parayı çekmediği hesaptaki işlemi otomatik olarak iptal edecektir sen yine de limitini birkaç gün 15K'nın altında tut.

Hacım bana da oldu o. Mail adresine bir yazı gelecek şifrenizi değiştirin 24 saat sonra düzelmezse müşteri hizmetlerine başvurun yazıyor. Ödemede sıkıntılar olunca biri hesaba sızmış deyip hesabı kilitliyorlar, korkacak bir şey yok. Müşteri hizmetleri de senin beklemeni isteyecek büyük ihtimal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı