A Aras Tırank Kilopat Katılım 17 Haziran 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #1 Merhaba, Amazon hesabım Amazon hizmetlerini ihlal ettiğimden dolayı kilitlenmiş. Neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2022
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 23 Mart 2022 #2 Amazon destek ekipi ile iletişime geçin, sebebini sorun. Yazdıklarınızdan bir şey anlayamayız bir sürü sebebi olabilir. Bunada bakın Profil ve Topluluk Kuralları - Amazon Müşteri Hizmetleri
Amazon destek ekipi ile iletişime geçin, sebebini sorun. Yazdıklarınızdan bir şey anlayamayız bir sürü sebebi olabilir. Bunada bakın Profil ve Topluluk Kuralları - Amazon Müşteri Hizmetleri
W waxonnn Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.164 Çözümler 11 23 Mart 2022 #3 Acaba neden iptal etmişler? Aa hizmetleri ihlal etmişsiniz.
A Aras Tırank Kilopat Katılım 17 Haziran 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #4 waxonnn dedi: Acaba neden iptal etmişler? Aa hizmetleri ihlal etmişsiniz. Genişletmek için tıkla... aaa sen demesen nasıl farkedicektim ben ya
waxonnn dedi: Acaba neden iptal etmişler? Aa hizmetleri ihlal etmişsiniz. Genişletmek için tıkla... aaa sen demesen nasıl farkedicektim ben ya