Amazon hesabımı askıya aldı

Sevimli Tilki

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar. Cok buyuk bir sorundan muzdaribim. Amazon'dan 700 liralik alisveris yaptim. İlk 150 sonra ayri olarak 550 TL'lik bir şey aldim. 200 kargoya verildikten sonra hesabim sanirim askiya alindi. Bu satin alimi benim yapip yapmadigim sorgulaniyor. Sanirim emin degilim, bir belge doldurmami istiyor. 5 kez anladigim turlerden veya istedigini dusundugum sekilde doldurdum. Musteri temsilcileriyle konustum ama bir turlu hesabi actiramadim. Ne yapmam lazim hesabi actirmak için? Ayrica ek olarak buraya atacagim. Yardim eder misiniz? Goruntu kalitesi için uzgunum ekran goruntusu alinamiyordu.

IMG-20201116-WA0001.jpg

IMG-20201116-WA0002.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Özellikle ilk defa kullanılan kartlarda bu uygulama çok görünüyor. Sanırım çalıntı kart vs. durumuna karşın bunu yapıyorlar. Ben düzenli olarak alışveriş yaparım Amazondan böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Sanırım üstteki arkadaşın da dediği gibi Prime suistimalinden sonra yaşanmaya başladı.

Kartın ön yüzündeki numaraları son 4 hane hariç kapatarak resmini çekip attığımda hesabımı açmışlardı. Bir hafta sonra tekrar kapandı, bu sefer açamadım. Şikayetvar'a da yazdım sonuç gelmedi, Amazon baya şizofren gibi davranıyor. Prime olayından sonra başladı galiba bu şizofrenlikler.
Şizofren gibi değil tuhaf hareketler yapılan hesaplar askıya alınıyor.

Cidden şizofrenlik yapıyorlar. Benim hesabımı da askıya almışlardı belgeleri yüklemiştim kabul etmemişlerdi. Sonra aynı belgeleri tekrar gönderdim kabul ettiler.

Cidden şizofrenlik yapıyorlar. Benim hesabımı da askıya almışlardı belgeleri yüklemiştim kabul etmemişlerdi. Sonra aynı belgeleri tekrar gönderdim kabul ettiler.

Hangi belgeleri ben anladım anlatır mısın ne yapmam gerek.
Nasıl kurtulacağımla alakalı bir YouTube videosuna da rastlamadım böyle bir video varsa atabilir misiniz?

Faturanızı gönderiyorsunuz ilk. Sonra kartınızın son 4 hanesi hariç sansürlenmiş halini atıyorsunuz isminiz görünecek ama. Böyle gönderince benimkini açmışlardı.

Faturanızı gönderiyorsunuz ilk. Sonra kartınızın son 4 hanesi hariç sansürlenmiş halini atıyorsunuz isminiz görünecek ama. Böyle gönderince benimkini açmışlardı.

Öncelikle teşkkür edeirm hocam kart olayını anladım da neyin faturası onu anlamadım ben telefonla giriş yapıyordum Amazon hesabına bir fatura göndermediler.

Öncelikle teşkkür edeirm hocam kart olayını anladım da neyin faturası onu anlamadım ben telefonla giriş yapıyordum Amazon hesabına bir fatura göndermediler.
E-postanızda yok mu? Olmadı online bankacılıktaki dekontu atın veya oranın ekran görüntüsünü atın.

1605516867992.png

Kartı da bu şekilde göndereceksiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı