Amazon hesabımı askıya aldı

E-postanızda yok mu? Olmadı Online bankacılıktaki dekontu atın veya oranın ekran görüntüsünü atın.

Eki Görüntüle 739362
Kartı da bu şekilde göndereceksiniz.

Bir şey soracağım ben 4 binlik sipariş verdim hesabım nedensizce askıya alındı kredi kartının fotosunu attım son 4 numara ve isimle ama olmadı şu an sipariş onayıyla atacağım olmazsa faturayı çıkarttıracağım bir arkadaş 2. denememde oldu diyor peki hesabımız askıda kalınca ne oluyor ürünlerimize para da geri gelmedi aydınlatabilir misiniz yoksa dolandırılacağımı düşüneceğim.

Merhaba arkadaşlar benim de Amazon hesabım askıya alındı. En son Amazon Fransa sitesinden 770₺ değerinde alışveriş yapmıştım aradığım ürünler sadece orada olduğu için. Sparişi vereli 1 hafta geçti ve ücret banka hesabımdan kesilmedi ama spariş verilmiş olarak gözüküyordu. Bu sabah askıya alındığıyla alakalı mail aldım. Formu doldurmaya çalıştım ama faturayı yüklememi istiyordu ücret hesabımdan kesilmediği için yükleyemedim. Ben de aynı karttan yaptığım başka bir alışverişin dekontunu yükledim. Sorun olur mu? Hesabım açılmazsa sparişime ne olur? Ücret hesabımdan çekilir mi?

Arkadaşlar benimde yurtdışı Amazon hesabım askıya alındı aynı şeyler isteniyor. Ama sorun şu ben sanal kart ile alişveriş yaptım çözüm nedir? Fatura adresi olarak da iş adresimi gösterdim fatura milli eğitimin okulu... Yani ne kartımı gösterme ne de fatura gösterme durumum var. Çözüm önerisi sunacak var mı?

Merhaba arkadaşlar benim de Amazon hesabım askıya alındı. En son Amazon Fransa sitesinden 770₺ değerinde alışveriş yapmıştım aradığım ürünler sadece orada olduğu için. Sparişi vereli 1 hafta geçti ve ücret banka hesabımdan kesilmedi ama spariş verilmiş olarak gözüküyordu. Bu sabah askıya alındığıyla alakalı mail aldım. Formu doldurmaya çalıştım ama faturayı yüklememi istiyordu ücret hesabımdan kesilmediği için yükleyemedim. Ben de aynı karttan yaptığım başka bir alışverişin dekontunu yükledim. Sorun olur mu? Hesabım açılmazsa sparişime ne olur? Ücret hesabımdan çekilir mi?

Bu problemin aynısını ben de yaşıyorum. Çözebildiniz mi acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı