ibrahim mammadov Picopat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #1 Amazon hiçbir sebep yokken hesabımı kapattı ve 200$ değerinde ürün sipariş ettim, parasını ödedim, ödemem şimdi bana iade edilecek mi? Burada iptal edildiği yazıyor. (Azerbaycanlıyım, gümrükle alakalı bir durum değil hesabın kapanması)
Amazon hiçbir sebep yokken hesabımı kapattı ve 200$ değerinde ürün sipariş ettim, parasını ödedim, ödemem şimdi bana iade edilecek mi? Burada iptal edildiği yazıyor. (Azerbaycanlıyım, gümrükle alakalı bir durum değil hesabın kapanması)
KS KS ibrahim mammadov Picopat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #11 SHYAH dedi: "Orders have been canceled" kısmı ele veriyor. İptal edilen ürünlerin ücreti bankaya 14 iş günü içinde yansır. Genişletmek için tıkla... İnşallah dediğiniz gibi olur hani babamın karşısında mahçup duruma düştüm pc için anakart klavye filan sipariş ettiydim Artı 0 Eksi
SHYAH dedi: "Orders have been canceled" kısmı ele veriyor. İptal edilen ürünlerin ücreti bankaya 14 iş günü içinde yansır. Genişletmek için tıkla... İnşallah dediğiniz gibi olur hani babamın karşısında mahçup duruma düştüm pc için anakart klavye filan sipariş ettiydim
170Hz Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 321 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #12 Bende de oluyor Amazon kullanmıyorum evet siparişlerin parası geliyor içiniz rahat olsun milyar dolarlık şirket sizin 2-3K nıza çökmez merak etmeyin. Artı 0 Eksi
Bende de oluyor Amazon kullanmıyorum evet siparişlerin parası geliyor içiniz rahat olsun milyar dolarlık şirket sizin 2-3K nıza çökmez merak etmeyin.