Amazon hesabından alışveriş yapıldı

elkadnezar

Kilopat
Daha fazla  
Az önce Amazon hesabın İngiltere uzantısından benim hesabımla ve benim kartımla alışveriş yapıldı. Anında fark edip iptal ettim sorun yok ancak alışveriş yapan kişinin ismi ve adres bilgileri kayıtlı şu an hesabımda. Kısaca araştırdığımda LinkedIn hesabını buldum, Amazon Londra'da çalışıyormuş 6 yıla yakın süredir. Bu şahsı nereden şikayet edebilirim? Ve kartımı iptal ettim, Amazon şifremi falan değiştirdim. Şu an bir sıkıntı yaşayabilir miyim halen? İçim rahat değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce Amazon hesabın İngiltere uzantısından benim hesabımla ve benim kartımla alışveriş yapıldı. Anında fark edip iptal ettim sorun yok ancak alışveriş yapan kişinin ismi ve adres bilgileri kayıtlı şu an hesabımda. Kısaca araştırdığımda LinkedIn hesabını buldum, Amazon Londra'da çalışıyormuş 6 yıla yakın süredir. Bu şahsı nereden şikayet edebilirim? Ve kartımı iptal ettim, Amazon şifremi falan değiştirdim. Şu an bir sıkıntı yaşayabilir miyim halen? İçim rahat değil.

Ben olsam işlemleri ekran kaydı alır hem elimde tutar hem amazona ulaşabileceğim her yerden durumu bildirirdim. Mail, müşteri hizmetleri vs. vs.

Ne almış çok merak ettim.

Ben olsam işlemleri ekran kaydı alır hem elimde tutar hem amazona ulaşabileceğim her yerden durumu bildirirdim. Mail, müşteri hizmetleri vs. vs.
Amazon Türkiye' ye yazdım durumu, hesapta direkt adı ve adresi kayıtlı onu ss attım ve şahsın linkedin hesabını attım.

Amazon.uk desteğe nasıl ulaşabilirim acaba ve ne yazacağım?

@ginowhis 5 adet şundan. 4500 tl civarı bir şey çekildi karttan. İptal edince direkt geri yattı para. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0000C73CQ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00?ie=UTF8&psc=1

Şimdi amazon.uk müşteri hizmetleriyle görüştüm ama sanki çok ciddi bir görüşme olmadı. Sallamadı gibi hissettim. 24 saat içinde geri dönüş sağlanacak dedi, bakcaz artık.

Son düzenleme:
Amazon'da içi boş kart, kayıtlı olarak dursun. 3D Secure istemediği için sıkıntı. 3D Secure istemiyor. Önceden bir istiyor gibi oldu. Sonradan o da kaldırıldı.

Amazon'da içi boş kart, kayıtlı olarak dursun. 3D Secure istemediği için sıkıntı. 3D Secure istemiyor. Önceden bir istiyor gibi oldu. Sonradan o da kaldırıldı.
Evet hocam çok sıkıntı. Zırt pırt alışveriş yapmıyoruz zaten, neden istemiyor anlamıyorum. Ben de kartı kaydetmem normalde, amazon prime için kaydetmiştim ondan kaldı heralde. Artık online alışverişi yapıp mobil ayarlardan tekrar online alışverişe kapatcam. Çok sık alışveriş yapmıyorum zaten.

@elkadnezar, bende birden fazla kart var ve bazı abonelik hizmetleri, kartı kaydetme zorunluluğu tuttuğu için bir kartımı sadece onun için kullanıyorum. Sadece abonelikler için para yatırıyorum karta.

@elkadnezar, bende birden fazla kart var ve bazı abonelik hizmetleri, kartı kaydetme zorunluluğu tuttuğu için bir kartımı sadece onun için kullanıyorum. Sadece abonelikler için para yatırıyorum karta.
Bu da mantıklıymış hocam. Boşta ziraat kartı var, ona atar ondan hallederim abonelik ücretlerini.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı