Amazon HyperX Kulaklık İndirimleri

Makaleler
42

Cloud II kullanan tüm arkadaşlarımın mikrofonu bozuk. Konuşurken patlama oluyor ve hepsi başka kulaklığa geçti. Kronik bir problem mi bilmiyorum fakat geri dönüş olsun almayı düşünenlere.

Cloud II kullanan tüm arkadaşlarımın mikrofonu bozuk. Konuşurken patlama oluyor ve hepsi başka kulaklığa geçti. Kronik bir problem mi bilmiyorum fakat geri dönüş olsun almayı düşünenlere.
Evet benimkinin de mikrofonu bozuk ama çokta kötü değil streo olarak güzel tercih bence.

Zaten ederi 800 lira olan bir kulaklık hem de çok eski. Uzun süre 800 850 lira bandında gezdi şimdi indirim görmüş hali 1150 lira gerçekten yazık.

Alınmaması gereken bir ürün zaten. Fosil olmuş artık. Bu piyasada bile en fazla 800TL verilmesi gerekir. Buna bu parayı vermek yerine BlackShark V2 USB modelini almak daha mantıklı. Diğer ürünler için bir fikrim yok. Şahsen maaş yatınca Cloud Core Wireless almayı düşünüyorum. Tabii hala indirimde olursa. 2 haftadır falan sabit 1049TL.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı