Merhaba, 17 Eylülde amazon'dan Logitech G430 siparişi verdim, 21 eylülde kargoya verdildi. 23 eylülde i-parcel'e teslim edildi. Kargo ondan sonra hiçbir güncelleme yapılmadı. Takip sisteminde, kargo pts'de sisteminde de takip edilemiyor, kaybolmuş olma ihtimali var mıdır?
Amazon desteğine yazdiğimda daha 20 gün olmamiş. 7 ekime kadar gelmezse ilgileniriz dediler.
Kargon bir müddet Edison'da kalacak. Oradan Philadelphia Uluslararası Havaalanı üzerinden Almanya'ya gidecek. Almanya'dan da Türkiye'ye gelmesi maksimum 2 iş günü sürüyor. Türkiye'ye indiğinde gümrük problemin yoksa hemen aynı gün elinde oluyor.
Merhaba hocam aynı sorun bendede var 3ünde i parcele verilmiş olan kargom 17 güncelleme almadı i parcele e mail attım kaybolmuş dedi amazon ile görüşün dedi görüştüm 23üne kadar bekleyin daha sonra ilgileniriz dediler daha sonrada 15 marta kadar kesin elinize gecer dedler?
@KeremTK hocam merhaba, Amazon'un kendisinden kutulu bir oyun sipariş etmiştim. Kargo bilgilerine baktığımda en son bilgi uçaktan kalktığı yazıyordu. 16 Şubattan beri hala Türkiye'ye iniş yapmamış. 2 gündür yani. Normal mi? Ne zaman iniş yapar Türkiye'ye? PTS'den takibini yaptığımda ''Veri Girişi Yapıldı; Varış Bekleniyor'' yazıyordu.