Amazon iade işlemi başlamadı

Daha fazla  
Mayıs 27'de amazona işlemcimi geri gönderdim. Çünkü bana gelirken pinleri yamulmuş. İade ettim, ancak halen ses seda yok. Haziran 13'ü en geç yazıyor. Çok geç değil mi? Hala iade işlemi için kontrol bile başlamamış. Sizce bir terslik mi var?

Dosya Ekleri

• IMG_0089.png
    IMG_0089.png
    152,1 KB · Görüntüleme: 47
Ürün yurt dışı mıydı? Yurt dışı ürünse normal.

@Onur Kaan Arslan, bir de ürününüz işlemci. Kontrolu illaki yapılacaktır. Kitap iadesi yaptığımda iki gün sürmüştü de kitap iadesi, kısa sürüyor olmalı.

@Onur Kaan Arslan, bir de ürününüz işlemci. Kontrolu illaki yapılacaktır. Kitap iadesi yaptığımda iki gün sürmüştü de kitap iadesi, kısa sürüyor olmalı.
Tray modeli almıştım. 5600 ryzen
Baktım işlemci plastik paketi ile göndermemişler. Yüzük kutusuna benzer bir şeyin içine koymuşlar. Onu bantlamışlar. Üstüne pat pat. Bir açtım,sağ 3 pin yamuk.
Artık kargoda mı darbe aldı bilmiyorum,sıkıntı tray işlemci. Haklısınız

@Onur Kaan Arslan, Amazon'dan teknolojik ürün almamayı tercih ediyorum çünkü koşulsuz iade şartları var ve paketlemesi de genelde iyi olmuyor. Patlatmalık poşet içine koyuyorlar ürünü. Kargoda zarar gelme ihtimali çok çok yüksek oluyor.

Yakın zamanda sıvı soğutucu iadem oldu destek kısmından edindiğim bilgiye göre iade sürecini kısa süre önce biraz uzatmışlar. 15 gün civarına kadar çıkabiliyor. Belirli bir miktarın altında kalan ürünlerin iadesini destek ekibi yapabiliyor üstünde ise deponun yapması gerekiyor imiş. Ben 15 gün civarı depoyu beklemek durumda kaldım süre sona erdiğinde iadem yapılmamıştı destekle iletişime geçtim konuştuğum sırada iade edilmişti.

Alışverişlerimde genellikle Amazon’u tercih eden birisi olarak genellikle 2-3 gün içerisinde iade işlemleri tamamlanıyor. 15 günlük süreyi sadece sıvı soğutmada bekledim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı