Daha fazla
Sıkıntı vallahi. Bide 14 gün bekleme süresi,bekle bekle bekle öyle@Onur Kaan Arslan, Amazon'dan teknolojik ürün almamayı tercih ediyorum çünkü koşulsuz iade şartları var ve paketlemesi de genelde iyi olmuyor. Patlatmalık poşet içine koyuyorlar ürünü. Kargoda zarar gelme ihtimali çok çok yüksek oluyor.
Evet önceden böyle değildi ve buna güvenerek yola çıktım. En azından bir şey olursa,amazon olsun dedim. Aklımdan çıkan başıma geldi,bu kadar beklemek istemiyor insan. Bayram vs var,korkutuyor daha da bekletirler diye.Yakın zamanda sıvı soğutucu iadem oldu destek kısmından edindiğim bilgiye göre iade sürecini kısa süre önce biraz uzatmışlar. 15 gün civarına kadar çıkabiliyor. Belirli bir miktarın altında kalan ürünlerin iadesini destek ekibi yapabiliyor üstünde ise deponun yapması gerekiyor imiş. Ben 15 gün civarı depoyu beklemek durumda kaldım süre sona erdiğinde iadem yapılmamıştı destekle iletişime geçtim konuştuğum sırada iade edilmişti.
Alışverişlerimde genellikle Amazon’u tercih eden birisi olarak genellikle 2-3 gün içerisinde iade işlemleri tamamlanıyor. 15 günlük süreyi sadece sıvı soğutmada bekledim.