Amazon iade konusunda nasıldır?

Eğer satıcı Amazon'un kendisi ise hiçbir neden göstermeden 30 gün içerisinde iade etme hakkınız var. Benim çok iadem oldu. Türkiye'nin en iyi online alışveriş sitesi. İade almama gibi bir durumları yok yani.

Yani tuş basma, hassasiyetinde sorun olursa iade edebiliyorum ?
Kendi sitelerinde yazana göre kusurlu ise iade edilebilir.

Aşağıdaki ürünler İade Garantisi kapsamında (kusurlu değilse) iade edilemez:
  • Tesliminden sonra koruyucu unsurları açılmış olan; iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler veya nitelikleri dolayısıyla teslimattan sonra ayrılamaz şekilde diğer öğelerle karışmış olan ürünler;
  • Teslimat sonrasında ambalajlarından çıkarılmışlarsa, ambalajlı ses veya video kayıtları veya ambalajlı yazılımlar;
  • Müşterinin özel isteklerine göre yapılmış veya kişisel ihtiyaçlara göre açıkça özelleştirilmiş ürünler;
  • Hızlı bozulan veya son kullanma tarihi çabuk geçen ürünler;
  • Amazon’un tümüyle ifa etmiş olduğu ve hizmeti sunmaya başlayabileceğimizi ve sözleşme tamamen yerine getirildiğinde iptal etmeyeceğinizi siparişinizi vermeden önce açıkça kabul ettiğiniz hizmetler;
  • Fiili değeri pazardaki kontrol edemediğimiz dalgalanmalara bağlı olan ürünlerin temini;
  • Tehlikeli madde olarak sınıflandırılan veya içinde yanıcı sıvılar ya da gazlar bulunan ürünler (servis, garanti, iade veya para iadesi konularında bilgi almak için üretici firmayla iletişime geçin);
  • Seri numarası veya barkodu (evrensel ürün kodu) eksik herhangi bir ürün;
  • İndirilebilir yazılım ürünleri;
  • Erişim sağlandıktan sonra çevrimiçi abonelikler;
  • Ön ödemeli oyun kartları (World of Warcraft, Xbox 360 Live, Wii Points vb.);
  • Bazı sağlık ve kişisel bakım ürünleri;
  • Açık kaynaklı yazılım (Microsoft Office açık kutu ürünleri ve Video Oyunları dahil)

Online alışveriş bir din olsa Amazon tanrıları olurdu. Sorun yaşama ihtimaliniz çok çok çok düşük.

kral bende senle aynı ürünü aynı yerden alacağım bir şey soracağım bu üründe yeni sürümlerde artık yazılım güncellemesi gerek kalmadan direk bağladığımızda xbox olarak görüyor muş doğru mu araştırdınız mı ?

Şikayet sitesinde 5 yıldız mı olmasını bekliyorsun? Adı üstüne "Şikayetvar" ahh dostum ahh...

Amazon şikayetleri çözememiş ki 2 yıldız alıyor. Bir kerede bildiğiniz konulara mesaj yapsanız.

Yani tuş basma, hassasiyetinde sorun olursa iade edebiliyorum ?
Hassasiyeti bilemem fakat tuş basmama sorununda büyük ihtimal iade edebilirsiniz. Hassasiyette bilgim olmamasının nedeni hassasiyetin ürünün sorunla gelmesi veya fabrika çıkışı soruna sahip olması değil de ürünün kalitesizliğiyle alakalı olması.

Amazon şikayetleri çözememiş ki 2 yıldız alıyor. Bir kerede bildiğiniz konulara mesaj yapsanız.
Her siteye bakarsan her sitenin puanı düşüktür.
@xDarkLyne Amazon'u kullanmamışsın konuşuyorsun. Şikayetvar'a bakarak Amazon'u kötülüyorsun. Bu forumda Amazon ile en az şikayeti burada görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…