Amazon iade talebi oluşturulmayan ürünü iade etmiş

floypui

Hectopat
Merhaba, az önce mail geldi, ondan bakıp gördüm. Aldığım 500 TL'lik bir ürünü kendi kendine iade etmiş. Ben hiçbir şey yapmadım; ürünü kullanıyorum yani, kargoya falan da vermedim. Para hesabıma da yatmış, nasıl oldu anlamadım. Ne yapmam gerekli? İleride sıkıntı çıkartsın istemem bu iade. Müşteri temsilcisine yazmak istedim ama bu saatte çalışmıyorlarmış.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kral piyango çıkmış boş ver hiç uğraşma ye geç parayı.

@Erenbeys61
@Darsiere
@kralbabakit

Nasıl bir beyin yapınız var sizin?
Çürük ülkenin çürük insanları. Kalıba uydurabilirse çalmak hiç bir problem değil onlar için, "amazon büyük şirket ya" diyip kendilerini haklı çıkarırlar muhtemelen. 200-300 TL için şu kafaya giriyorsanız aynaya bakıp kendinizi bi sorgulayın derim.

@Erenbeys61
@Darsiere
@kralbabakit

Nasıl bir beyin yapınız var sizin?

Sonra neden şirketler ülkeden çekiliyor.

Aynısı arkadaşımın başına geldi, müşteri hizmetlerine ulaştığında ürün bizden olsun diye cevap vermişlerdi.

Ne kadar tatlısınız siz ya milyar dolarlık firmaları düşünüyorsunuz.

Çürüklükle alakası yok adam dolandırmak için bir çaba vermemiş. Kendi kendine olmuş neden kendisini ilgilendirsin?

Kaybolmuş olarak işaretlenmiştir kargo. Türkiye'nin gümrüğünde sıkıntı olduğu için ilk defa gönderim yapanlar bu durumdan habersiz ve kargodan 1-2 gün haber alamayınca otomatik iade ediyor siparişi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…