Kaybolmuş olarak işaretlenmiştir kargo. Türkiye'nin gümrüğünde sıkıntı olduğu için ilk defa gönderim yapanlar bu durumdan habersiz ve kargodan 1-2 gün haber alamayınca otomatik iade ediyor siparişi.
Ürün sanırsam Türkiye'de üretiliyor tunçmatik akım korumalı priz almıştım.
Arkadaşlar müşteri hizmetleriyle konuştum ürünün parasının geri çekilmesi gibi bir durum olamaz ürünü iade etmeden dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz dedi. Yani sorun etmediler.
Dolandırmak için çaba vermeye gerek yok birisinin hakkını yememek için. Fazla para üstü alıp fark edince cebine atmaktan farkı yok, her insanın hatasına ve emeğine çökmek için fırsat kollamak karaktersizliktir. Böyle bir durum yaşasam satıcıyı bilgilendiririm en azından, problem olmadığını söylerse de yoluma devam ederim. Önemli olan bu durumu karşı tarafa da bildirip ortak bir çözüme ulaşmak.