DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.080 Çözümler 49 28 Ağustos 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, Amazon'dan aldığım ürün aşırı hasarlı olduğu için iade etmek istiyorum ancak 2 seçenek sunuyorlar, ne demek istediklerini anlayamadım. Hangi seçeneği seçmem gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2024
Merhaba arkadaşlar, Amazon'dan aldığım ürün aşırı hasarlı olduğu için iade etmek istiyorum ancak 2 seçenek sunuyorlar, ne demek istediklerini anlayamadım. Hangi seçeneği seçmem gerekiyor?
aliytrklkmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2014 Mesajlar 1.173 Makaleler 3 Çözümler 14 Yer Ankara 28 Ağustos 2024 #2 MNg Kargo şubesine bırak seçilmeli. Diğer seçeneği seçtiğinizde istediğiniz kargo firması ile yollama hakkınız var fakat parasını siz ödüyorsunuz.
MNg Kargo şubesine bırak seçilmeli. Diğer seçeneği seçtiğinizde istediğiniz kargo firması ile yollama hakkınız var fakat parasını siz ödüyorsunuz.
GökalpYetiş Megapat Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 263 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrencilik 28 Ağustos 2024 #3 Gönderi kodunu seçerseniz amazon size kod verir, bu kodu MNG ye verince kargonuzu bedavaya gönderirler.
Gönderi kodunu seçerseniz amazon size kod verir, bu kodu MNG ye verince kargonuzu bedavaya gönderirler.
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.080 Çözümler 49 28 Ağustos 2024 #4 Anladım, yukarıdakini seçeceğim. İade'yi kurye mi alıyor ben mi götürüyorum? Tam anlayamadım açıkçası da sanırım ben götürüyorum.
Anladım, yukarıdakini seçeceğim. İade'yi kurye mi alıyor ben mi götürüyorum? Tam anlayamadım açıkçası da sanırım ben götürüyorum.
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 28 Ağustos 2024 #5 DarkMen dedi: Anladım, yukarıdakini seçeceğim. İade'yi kurye mi alıyor ben mi götürüyorum? Tam anlayamadım açıkçası da sanırım ben götürüyorum. Genişletmek için tıkla... Siz mng şubelerinden birine götürüyorsunuz, Amazon iade diyip kodu söylemeniz yeterli.
DarkMen dedi: Anladım, yukarıdakini seçeceğim. İade'yi kurye mi alıyor ben mi götürüyorum? Tam anlayamadım açıkçası da sanırım ben götürüyorum. Genişletmek için tıkla... Siz mng şubelerinden birine götürüyorsunuz, Amazon iade diyip kodu söylemeniz yeterli.
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.080 Çözümler 49 28 Ağustos 2024 #6 Fallegan dedi: Siz mng şubelerinden birine götürüyorsunuz, Amazon iade diyip kodu söylemeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ederim, anladım.
Fallegan dedi: Siz mng şubelerinden birine götürüyorsunuz, Amazon iade diyip kodu söylemeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ederim, anladım.