Amazon iadesi süreci nasıl işler?

darcKW

Zeptopat
20 Ekim'de ürün elime ulaştı ve iade talebi oluşturdum.
21 Ekim'de teslim almaya geldiler ve gelen kişi iade kodunun fotoğrafını çekip gitti.
Amazon uygulamasında hâlâ teslim almaya gelecekler şeklinde görünüyordu birkaç gün bekledim hâlâ aynıydı, Amazon müşteri temsilcisine söyledim ben sizin yerinize ilgilenirim başka talep oluşturmanıza gerek yok dendi ve birkaç gün sonra bilgilendirmek için aradı.
Dün de Kolay Gelsin'den aradılar Amazon müşteri temsilcisine söyleyip tekrardan iade kodu oluşturmam gerektiği ve onlara iletmem gerektiği söylendi.
Tekrardan Amazon müşteri temsilcisi ile konuşup yeni bir kod oluşturduk akşam Kolay Gelsin'e iletecektim ancak müşteri temsilcisi pek de yardımcı olamadı anlamadı, ben de Amazon'u aradım yukarıda yazdıklarımın aynısını söyledim.
Temsilci de şöyle dedi: "Pazartesi teslim almaya gelecekler."
Ben de 21 Ekim salı günü zaten teslim almışlardı dedim ardından yukarıda dediklerimi tekrarladım.
Temsilci iadenizi sağladım bankanıza yansıyacaktır dedi ama uygulamada hâlâ teslim almaya gelecekler şeklinde görünüyor ve bankada da gelen iade görünmüyor, iadeniz yolda tarzında bir bildirim gelirdi.
Ne yapsam bilmiyorum.

Dünkü konuştuğum temsilci.
İlk konuştuğum temsilci de bu:

Sistemde sıkıntı olmuştur , Temsilci iadenizi sağladım dediyse ortalama 5 - 10 gün içinde iade kartına yansır.
2 - 3 gün aralıklarla tekrardan bağlanıp izah edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…