Çılgınmehmet48 Kilopat Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 989 Makaleler 1 6 Mart 2021 #1 Bu iki kısımdan ilkine T.C.'mi yazdım,ancak 2. kısma ne yazacağımı anlamadım,ingilice "oraya yazacaklarınız * ile gizlenmeyecektir" diyor.Ne yazacağım buraya tam olarak biri aydınlatsın. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2021
Bu iki kısımdan ilkine T.C.'mi yazdım,ancak 2. kısma ne yazacağımı anlamadım,ingilice "oraya yazacaklarınız * ile gizlenmeyecektir" diyor.Ne yazacağım buraya tam olarak biri aydınlatsın.
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.953 Makaleler 3 Çözümler 16 6 Mart 2021 #2 İsminizi yazın. Xxx'in TCKN'si yazıyor. İleriki siparişlerinizde seçmek için. Ayrıca ilk siparişinizse Amazon hesabınız kilitlenecek. Ne yapacağınızı anlatabilirim.
İsminizi yazın. Xxx'in TCKN'si yazıyor. İleriki siparişlerinizde seçmek için. Ayrıca ilk siparişinizse Amazon hesabınız kilitlenecek. Ne yapacağınızı anlatabilirim.
Çılgınmehmet48 Kilopat Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 989 Makaleler 1 6 Mart 2021 #3 Paytak Penguen dedi: İsminizi yazın. Xxx'in Tckn'si yazıyor. İleriki siparişlerinizde seçmek için. Ayrıca ilk siparişinizse Amazon hesabınız kilitlenecek. Ne yapacağınızı anlatabilirim. Genişletmek için tıkla... Ne? Nasıl yani anlamadım. Neden kilitlenecek?
Paytak Penguen dedi: İsminizi yazın. Xxx'in Tckn'si yazıyor. İleriki siparişlerinizde seçmek için. Ayrıca ilk siparişinizse Amazon hesabınız kilitlenecek. Ne yapacağınızı anlatabilirim. Genişletmek için tıkla... Ne? Nasıl yani anlamadım. Neden kilitlenecek?
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.953 Makaleler 3 Çözümler 16 6 Mart 2021 #4 Çılgınmehmet48 dedi: Ne? Nasıl yani anlamadım. Neden kilitlenecek? Genişletmek için tıkla... Amazonun saçmalığı. Açmak için ödeme yöntemi ve kimliğinizi kimlik no, seri no, kart numarasının ilk 12 hanesi kapalı şekilde fotoğraf çekin atın.
Çılgınmehmet48 dedi: Ne? Nasıl yani anlamadım. Neden kilitlenecek? Genişletmek için tıkla... Amazonun saçmalığı. Açmak için ödeme yöntemi ve kimliğinizi kimlik no, seri no, kart numarasının ilk 12 hanesi kapalı şekilde fotoğraf çekin atın.
Çılgınmehmet48 Kilopat Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 989 Makaleler 1 6 Mart 2021 #5 Paytak Penguen dedi: Amazonun saçmalığı. Açmak için ödeme yöntemi ve kimliğinizi kimlik no, seri no, kart numarasının ilk 12 hanesi kapalı şekilde fotoğraf çekin atın. Genişletmek için tıkla... Hocam emin misiniz? Konu açtım, kitlenmiyor dediler.
Paytak Penguen dedi: Amazonun saçmalığı. Açmak için ödeme yöntemi ve kimliğinizi kimlik no, seri no, kart numarasının ilk 12 hanesi kapalı şekilde fotoğraf çekin atın. Genişletmek için tıkla... Hocam emin misiniz? Konu açtım, kitlenmiyor dediler.
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.953 Makaleler 3 Çözümler 16 6 Mart 2021 #6 Çılgınmehmet48 dedi: Hocam emin misiniz? Konu açtım, kitlenmiyor dediler. Genişletmek için tıkla... Kilitlenirse yaparsın işte dediklerimi. Uzatmanın manası ne? Ben denedim kilitlendi.
Çılgınmehmet48 dedi: Hocam emin misiniz? Konu açtım, kitlenmiyor dediler. Genişletmek için tıkla... Kilitlenirse yaparsın işte dediklerimi. Uzatmanın manası ne? Ben denedim kilitlendi.