Arkadaşlar Amazon'dan 16 şubatta Samsung M21 telefon aldım. IMEI kaydının olmadığına dair SMS geldi. Ürünü resmi Samsung mağazasından aldım. IMEI kaydı nasıl olmaz? Bu durumda ne yapmam gerekir?
Arkadaşlar Amazon'dan 16 şubatta Samsung M21 telefon aldım. IMEI kaydının olmadığına dair SMS geldi. Ürünü resmi Samsung mağazasından aldım. IMEI kaydı nasıl olmaz? Bu durumda ne yapmam gerekir?
Samsung Türkiye resmi satıcısı yanlış bilmiyorsam DRK Elektronik olması lazımdı. Sıkıntılı bir firma. Daha önce de stokta var dediği ürünleri gönder(e)meme gibi bir skandala imza atmışlardı. Bu olay ile ilgili videoyu bulup mesajı editlerim.
IMEI kayıt etmeme durumu: Büyük stoklu mal ithali durumunda; malın iç piyasaya daha hızlı biçimde tedariği sağlanması açısından "bazı" yasal işlemlerin, mal satışı sonrasında gerçekleştirildiği için oluyor. Telaş edilecek bir durum yok.
Malı beğenmediyseniz malın satışından sonra 15 gün içinde THH gidip ürünün iadesi için bilgi alın.
Telefonlar çoğu zaman size satıldıktan sonra IMEI kaydı yapılıyor. Amazon'a ulaşırsanız yardımcı olacaklardır. Endişelenecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.