Amazon IMEI kaydı olmayan telefon sattı

Yer
İstanbul
Arkadaşlar Amazon'dan 16 şubatta Samsung M21 telefon aldım. IMEI kaydının olmadığına dair SMS geldi. Ürünü resmi Samsung mağazasından aldım. IMEI kaydı nasıl olmaz? Bu durumda ne yapmam gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung Türkiye resmi satıcısı yanlış bilmiyorsam DRK Elektronik olması lazımdı. Sıkıntılı bir firma. Daha önce de stokta var dediği ürünleri gönder(e)meme gibi bir skandala imza atmışlardı. Bu olay ile ilgili videoyu bulup mesajı editlerim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

IMEI kayıt etmeme durumu: Büyük stoklu mal ithali durumunda; malın iç piyasaya daha hızlı biçimde tedariği sağlanması açısından "bazı" yasal işlemlerin, mal satışı sonrasında gerçekleştirildiği için oluyor. Telaş edilecek bir durum yok.
Malı beğenmediyseniz malın satışından sonra 15 gün içinde THH gidip ürünün iadesi için bilgi alın.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Amazon'dan 16 şubatta Samsung M21 telefon aldım. IMEI kaydının olmadığına dair SMS geldi. Ürünü resmi Samsung mağazasından aldım. IMEI kaydı nasıl olmaz? Bu durumda ne yapmam gerekir?
Telefonlar çoğu zaman size satıldıktan sonra IMEI kaydı yapılıyor. Amazon'a ulaşırsanız yardımcı olacaklardır. Endişelenecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Ben de pazartesi günü gelecek olan m52 telefonumu bekliyorum aynı satıcıdan aldım. Umarım sorun çıkmaz korkmadım değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…