Amazon indirim yapıyormuş gibi gösterip stokta olmayan ürünü satıyor

Batuhan75

Kilopat
Evet arkadaşlar durum başlıkta görüldüğü gibi teslim tarihi 3 Haziran olan 28 Mayıs'ta aldığım ürünü hasarlı çıkmış ürün taşırken düşürülmüş vs. diye saçma saçma sebeplerle tedarik ediliyor diye oyalıyorlar. Şimdi de teslim tarihi ileri atılmış iletişime geçiyorum iptal edin o zaman diyorlar ama ben ürünü taksitle aldım 9 ay boyunca taksit taksit parayı beklemek istemiyorum. Daha önce böyle bir durumu yaşayan var mı? Bu arada 3 Haziran'da kesin gelecek stokta 20 tane var dediler üründen ilk başta şimdi yok diyorlar. Aldığım ürün RTX 3070 TUF, satıcısı Amazon.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Amazon'da botlar var indirime girdiği gibi kapıyorlar ondan olabilir.

Ben ürünü taksitle aldım 9 ay boyunca taksit taksit parayı beklemek istemiyorum.
Böyle bir şey yok. Hiç taksit ödemesi yapmadıysan direkt paran iade olur, limit açılır. Eğer ödeme yapmış olsaydın taksit taksit iade olurdu.

Bir ürünü 3 ay beklemiştim. Geldi gelecek diye diye iptal etmişlerdi. Sonuç olarak 20TL hediye bakiye. Paraya ihtiyacın yoksa bekleyebilirsin. İptal edersen, taksit taksit değil çekilen tutar geri iade olur karta.

Hocam Amazon'da botlar var indirime girdiği gibi kapıyorlar ondan olabilir.

Hocam ben aldıktan sonra stokta 1 tane azaldı zaten yani varken aldım ben ürünü.
Bir ürünü 3 ay beklemiştim. Geldi gelecek diye diye iptal etmişlerdi. Sonuç olarak 20TL hediye bakiye. paraya ihtiyacın yoksa bekleyebilirsin. İptal edersen, taksit taksit değil çekilen tutar iade olur karta.

Piyasanın 2-3 bin TL altına sattılar hocam iptal edersem 2-3 bin TL daha fazla ödeyeceğim aynı modele :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…