M musacicek123 Hectopat Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2016 #1 Merhaba. Amazondan ininal kartım ile alışveriş yapacaktım . Kart ekleme bölümünde beyler kartın üstündeki isimi soruyor ininallarda isim yok oraya ne yazılacak bilen yardımcı olabilir mi ?Şimdiden teşekkürler !
Merhaba. Amazondan ininal kartım ile alışveriş yapacaktım . Kart ekleme bölümünde beyler kartın üstündeki isimi soruyor ininallarda isim yok oraya ne yazılacak bilen yardımcı olabilir mi ?Şimdiden teşekkürler !
İ İnanç Can Develii Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2015 Mesajlar 1.117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2016 #2 Oraya yazılan isimin bir önemi yok. Abdurrahman Karabacak bile yazabilirsin.
limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2016 #3 Bence "Ininal Kart" yaz
O Onur Gökay Hectopat Katılım 28 Şubat 2016 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2016 #4 @Silinen üye Abdurrahman Uzunkavakaltındayataruyurgezeroğlu deseydin bari
İ İnanç Can Develii Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2015 Mesajlar 1.117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2016 #5 Onur Gökay dedi: @Silinen üye Abdurrahman Uzunkavakaltındayataruyurgezeroğlu deseydin bari Genişletmek için tıkla... O kadar uzun isim yazılamıyor malesef. Yazılabilse daha uzununu bile derdim.
Onur Gökay dedi: @Silinen üye Abdurrahman Uzunkavakaltındayataruyurgezeroğlu deseydin bari Genişletmek için tıkla... O kadar uzun isim yazılamıyor malesef. Yazılabilse daha uzununu bile derdim.
O Onur Gökay Hectopat Katılım 28 Şubat 2016 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2016 #6 Keşke... Ama o ismi babam bana söylediğinde çok gülmüştüm
İ İnanç Can Develii Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2015 Mesajlar 1.117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2016 #7 Onur Gökay dedi: Keşke... Ama o ismi babam bana söylediğinde çok gülmüştüm Genişletmek için tıkla... Kardeş baban o ismi nasıl telaffuz ediyor. Ben okurken şaşırdım.
Onur Gökay dedi: Keşke... Ama o ismi babam bana söylediğinde çok gülmüştüm Genişletmek için tıkla... Kardeş baban o ismi nasıl telaffuz ediyor. Ben okurken şaşırdım.
O Onur Gökay Hectopat Katılım 28 Şubat 2016 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2016 #8 Bende yazarken şaşırdım. Babam da alışmıştır onu demeye birkaç kez dedi.