Blacanka Decipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.647 Çözümler 1 20 Mayıs 2023 #1 Merhaba yukarıda belirttiğim gibi Amazon'dan ekran kartı almayı düşünüyorum fakat vergi dahil fiyatı mı anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2023
Merhaba yukarıda belirttiğim gibi Amazon'dan ekran kartı almayı düşünüyorum fakat vergi dahil fiyatı mı anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 20 Mayıs 2023 #2 Hayir degil, ödemeyi tamamla yerine geldiginde vergiyi gösterecek.
Blacanka Decipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.647 Çözümler 1 21 Mayıs 2023 #3 Frstghost dedi: Hayir degil, ödemeyi tamamla yerine geldiginde vergiyi gösterecek. Genişletmek için tıkla... Ödeme yerini yaptırdı zaten ilerlediğimde direkt sipariş geçiyor.
Frstghost dedi: Hayir degil, ödemeyi tamamla yerine geldiginde vergiyi gösterecek. Genişletmek için tıkla... Ödeme yerini yaptırdı zaten ilerlediğimde direkt sipariş geçiyor.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 21 Mayıs 2023 #4 Blacanka dedi: Ödeme yerini yaptırdı zaten ilerlediğimde direkt sipariş geçiyor. Genişletmek için tıkla... Normalde vergi fiyatini da yazmasi lazim oraya. Garip.
Blacanka dedi: Ödeme yerini yaptırdı zaten ilerlediğimde direkt sipariş geçiyor. Genişletmek için tıkla... Normalde vergi fiyatini da yazmasi lazim oraya. Garip.
R ramazandeveli Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Aralık 2014 Mesajlar 1.950 Çözümler 11 Yer Ankara, Batıkent. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek pc 21 Mayıs 2023 #5 @Blacanka Hangi kart? Bende atayım sepete, bende ne çıkacak bakalım.
Blacanka Decipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.647 Çözümler 1 22 Mayıs 2023 #6 ramazandeveli dedi: @Blacanka hangi kart? Bende atayım sepete, bende ne çıkacak bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam stoku bitmiş :/
ramazandeveli dedi: @Blacanka hangi kart? Bende atayım sepete, bende ne çıkacak bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam stoku bitmiş :/