alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.844 Makaleler 1 Çözümler 44 17 Şubat 2022 #1 İlerleyen zamanlarda Amazon Japonya üzerinden ekran kartı alacağım. Diyelim ki bir sorun çıktı o zaman ne yapmam gerekiyor? Amazon Türkiye yardımcı olur mu?
İlerleyen zamanlarda Amazon Japonya üzerinden ekran kartı alacağım. Diyelim ki bir sorun çıktı o zaman ne yapmam gerekiyor? Amazon Türkiye yardımcı olur mu?
4 443652 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 5.491 Çözümler 15 17 Şubat 2022 #2 alp15eren dedi: İlerleyen zamanlarda Amazon Japonya üzerinden ekran kartı alacağım. Diyelim ki bir sorun çıktı o zaman ne yapmam gerekiyor? Amazon Türkiye yardımcı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır yardım etmez kart elinde kalır.
alp15eren dedi: İlerleyen zamanlarda Amazon Japonya üzerinden ekran kartı alacağım. Diyelim ki bir sorun çıktı o zaman ne yapmam gerekiyor? Amazon Türkiye yardımcı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır yardım etmez kart elinde kalır.
3 348103 Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.607 Çözümler 6 17 Şubat 2022 #3 alp15eren dedi: İlerleyen zamanlarda Amazon Japonya üzerinden ekran kartı alacağım. Diyelim ki bir sorun çıktı o zaman ne yapmam gerekiyor? Amazon Türkiye yardımcı olur mu? Genişletmek için tıkla... Eğer Amazon üzerinden alırsanız ve satıcı amazonsa yardım ediyor diye biliyorum 15 gün iade hakkınız dahi oluyor yani.
alp15eren dedi: İlerleyen zamanlarda Amazon Japonya üzerinden ekran kartı alacağım. Diyelim ki bir sorun çıktı o zaman ne yapmam gerekiyor? Amazon Türkiye yardımcı olur mu? Genişletmek için tıkla... Eğer Amazon üzerinden alırsanız ve satıcı amazonsa yardım ediyor diye biliyorum 15 gün iade hakkınız dahi oluyor yani.
F FAROLİ Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 339 17 Şubat 2022 #4 30 günlük bir iade hakkınız var diye biliyorum. Sorun çıkması durumunda iade edebilirsiniz.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.844 Makaleler 1 Çözümler 44 17 Şubat 2022 #5 O zaman değmez gibi Japonya'dan almaya. Ucuza denk geliyor fakat garantisi falan olmayacaksa sıkıntı.
O zaman değmez gibi Japonya'dan almaya. Ucuza denk geliyor fakat garantisi falan olmayacaksa sıkıntı.
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 17 Şubat 2022 #6 Elinde kalır.
AthenaBey Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2022 #7 alp15eren dedi: O zaman değmez gibi Japonya'dan almaya. Ucuza denk geliyor fakat garantisi falan olmayacaksa sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Garantisi var ama yurtdışı garantili olduğu için çok beklersin. 15 gün cayma hakkı var ama eline kaç günde geliyor bilemiyorum. Alışveriş yapmış biri ile konusmak lazım.
alp15eren dedi: O zaman değmez gibi Japonya'dan almaya. Ucuza denk geliyor fakat garantisi falan olmayacaksa sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Garantisi var ama yurtdışı garantili olduğu için çok beklersin. 15 gün cayma hakkı var ama eline kaç günde geliyor bilemiyorum. Alışveriş yapmış biri ile konusmak lazım.
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 17 Şubat 2022 #8 Çöp kutusu diye bir şey var. Garantiler satılan ülke içinde geçerli kalır.