Amazon Japonya'dan ekran kartı alınır mı?

mfgecit

Hectopat
Yer
Dünya
Daha fazla  
Meslek
Boyacı
Bir süredir sürekli karşıma çıkan bir konu. Bende merak ettim ve açıkçası işime de gelir eğer bir problem yaşanmıyorsa.
Amazon Japonya'dan ekran kartı almak bir problem yaratır mı? Daha önce satın alan arkadaşlara da sorum olarak, komisyon alınıyor mu?

Vallahi kardeşim ben alacağım bayağı uyguna geliyor. 2K-2, 5K ucuz olabiliyor bu piyasadan.
Ama garanti yok ya da Amazon'dan alıp satanlara bakabilirsin sahibinden de dolu ilan var satan.

Ek soru eklemek istiyorum. Amazon Japonya'dan alınan ürünü kurumsal fatura kesebilir ve gider gösterebilir miyiz? Yani ödediğimiz vergilerini gider gösterip vergilerimizden düşebilir miyiz?

Ek soru eklemek istiyorum. Amazon Japonya'dan alınan ürünü kurumsal fatura kesebilir ve gider gösterebilir miyiz? Yani ödediğimiz vergilerini gider gösterip vergilerimizden düşebilir miyiz?
Japon ve Türk vergi sistemini tam bilmediğimden yorum yapamayacağım.

Forumdan bir arkadaş Papara kartın komisyon almadığı söylemişti lakin emin değilim.

Eğer gerçekten Papara kart komisyon almıyorsa çok iyi.
Amazona koşulsuz güveniyorum. Tecrübesi olanlar fikir paylaşırsa takipçi olacağım ben de merak ediyorum.

Bende merak ediyorum ekran kartı almayı düşünüyorum.
Vallahi kardeşim ben alacağım bayağı uyguna geliyor. 2K-2, 5K ucuz olabiliyor bu piyasadan.
Ama garanti yok ya da Amazon'dan alıp satanlara bakabilirsin sahibinden de dolu ilan var satan.

Türkiye'deki garantiler kart bozulunca bir şey yapmıyor zaten kullanıcı hatası deyip geri gönderiyorlar. Benim için çok da problem değil, zaten garanti için Amazon Japonya desteğe yazınca yardımcı oluyorlar.

Amazon japonyadan ekran kartı aldım ve sorunsuz kullanıyorum. Önceden almak çok mantıklı idi fakat şimdiki fiyatlara bakınca Tr de aynı fiyatlara geliyor. Tüm kartlar için konuşmamakla birlikte örnek olarak 6700 XT, 6800 XT, 6900 XT, RTX 3060, RTX 3070, RTX 3070 Tİ, 3080 gibi kartlar Tr de aynı fiyatlar civarında. Hatta bazıları amazon japonya da daha pahalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı