Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 10 Mayıs 2021 #11 MzBag dedi: Evet problem olabiliyor maalesef. Katı bir politikaları var. Kredi kartı, telefon numarası gibi detaylar eşleşirse yine ban geliyor. Zaten hemen hemen herkes ban konusunda nasibini alıyor. Asıl mesele kimininki açılırken kiminin açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, çok teşekkürler Gariplermiş, keşke şu ekran kartı stoklarının sıkıntılı olduğu bir dönemde böyle yapmasalarmış Bir de sizi etiketlememden rahatsız olur musunuz? Başka bir konuda veya olursa kendi konumda falan soru sorabilir miyim?
MzBag dedi: Evet problem olabiliyor maalesef. Katı bir politikaları var. Kredi kartı, telefon numarası gibi detaylar eşleşirse yine ban geliyor. Zaten hemen hemen herkes ban konusunda nasibini alıyor. Asıl mesele kimininki açılırken kiminin açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, çok teşekkürler Gariplermiş, keşke şu ekran kartı stoklarının sıkıntılı olduğu bir dönemde böyle yapmasalarmış Bir de sizi etiketlememden rahatsız olur musunuz? Başka bir konuda veya olursa kendi konumda falan soru sorabilir miyim?
MzBag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #12 Ramazan Ö dedi: Anladım hocam, çok teşekkürler Gariplermiş, keşke şu ekran kartı stoklarının sıkıntılı olduğu bir dönemde böyle yapmasalarmış Bir de sizi etiketlememden rahatsız olur musunuz? Başka bir konuda veya olursa kendi konumda falan soru sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Estağfurullah olmam tabi ki. Sonuçta burada hepimiz birbirimize bir şeyler ekleyebilmek için varız.
Ramazan Ö dedi: Anladım hocam, çok teşekkürler Gariplermiş, keşke şu ekran kartı stoklarının sıkıntılı olduğu bir dönemde böyle yapmasalarmış Bir de sizi etiketlememden rahatsız olur musunuz? Başka bir konuda veya olursa kendi konumda falan soru sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Estağfurullah olmam tabi ki. Sonuçta burada hepimiz birbirimize bir şeyler ekleyebilmek için varız.