Ertuğrul Akış Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar Amazon'dan bir kitap aldım fakat iade etmek istiyorum. Geldiğinde üzerinde jelatini vardı onu söktüm iade edebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2024
Arkadaşlar Amazon'dan bir kitap aldım fakat iade etmek istiyorum. Geldiğinde üzerinde jelatini vardı onu söktüm iade edebilir miyim?
1Gülhan1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.621 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #2 Normalde iade edilmesi problem yaratsa da Amazon'a sorunsuz iade edebilirsiniz.
Sukunanınteli Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.996 Çözümler 12 20 Kasım 2024 #3 Ertuğrul Akış dedi: Arkadaşlar Amazon'dan bir kitap aldım fakat iade etmek istiyorum. Geldiğinde üzerinde jelatini vardı onu söktüm iade edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam Amazon çoğu ürünü iade alıyor onu da alır muhtemelen edin isterseniz. Normalde mesela teknolojik ürünlerde kutu açılınca iade hakkın olmuyor ona rağmen kulaklık falan iade ettiğim olmuştu iyiler iade konusunda.
Ertuğrul Akış dedi: Arkadaşlar Amazon'dan bir kitap aldım fakat iade etmek istiyorum. Geldiğinde üzerinde jelatini vardı onu söktüm iade edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam Amazon çoğu ürünü iade alıyor onu da alır muhtemelen edin isterseniz. Normalde mesela teknolojik ürünlerde kutu açılınca iade hakkın olmuyor ona rağmen kulaklık falan iade ettiğim olmuştu iyiler iade konusunda.