Amazon.jp ödeme kısmında vergi dahil edilmedi

scrop39.5

Megapat
Makaleler
1
Arkadaşlar önceden sepetime bir ürün eklediğim zaman ödeme kısmında vergisi de dahil ediliyordu. Bugün bir kart ekledim ama ödeme kısmında shipping 1400 yen eklendi sadece. Geldiği zaman benden vergi mi alınacak?

Dosya Ekleri

• 00B3AA71-9F62-4536-8B80-9EFABC9ED16B.jpeg
    249,1 KB · Görüntüleme: 98
  • image.jpg
    321,8 KB · Görüntüleme: 77
Evet gümrükten geçerken vergi çıkacaktır muhtemelen. 10.000 liraya ne aldınız? Ne kadar vergi çakacağına bakalım.

Evet gümrükten geçerken vergi çıkacaktır muhtemelen. 10.000 liraya ne aldınız? Ne kadar vergi çakacağına bakalım.
Daha almadım rtx 3070 buldum 103.000 yene. İyi ki almamışım o zaman ama normalde amazon vergi ödettirmez müşterisine her şeyi sipariş sırasında alır.

Aynı ürünün sayfasındayken fees included gibi bir tooltip çıkmıştı 103000 yen yazan yerde. Siparişi verdim
Ama bende ne ödeme kısmında ne başka bir yerde bir daha o ibareyi göremedim maalesef. Gelince göreceğiz sanırım.. Umarım arkadaşların dediği gibi değildir.

Beklemedeyim hocam bildirir misiniz ?

Henüz kargoda. 13 Aralık - 21 Aralık arası görünüyor. Ama bilgilendireceğim, bir gelişme olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…