kerem_sahin__04__ Femtopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 4 21 Mayıs 2021 #1 Lütfen yardımcı olun Amazon jpden ürün siparişi verdiğimde ilk 80 kuruş çekiyor ve 5 dk sonra hesabım askıya alınıyor. 4-5 kere farklı hesap açtım hepsinde sorun aynı. Neden böyle? Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2021
Lütfen yardımcı olun Amazon jpden ürün siparişi verdiğimde ilk 80 kuruş çekiyor ve 5 dk sonra hesabım askıya alınıyor. 4-5 kere farklı hesap açtım hepsinde sorun aynı. Neden böyle? Nasıl düzeltebilirim?
koray105 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 3.575 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1600, GTX 1060, 16 GB RAM, MSI X370 GAMING Pro Carbon. Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #2 Normal. Amazon'un çoğu yurt dışı sitelerinde bu geçerli. Kartınızın Dünyaya açık olması gerek. Bazen açık olsa da iptal yiyor başıma geldi
Normal. Amazon'un çoğu yurt dışı sitelerinde bu geçerli. Kartınızın Dünyaya açık olması gerek. Bazen açık olsa da iptal yiyor başıma geldi
kerem_sahin__04__ Femtopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 4 21 Mayıs 2021 #3 koray105 dedi: Normal. Amazon'un çoğu yurt dışı sitelerinde bu geçerli. Kartınızın Dünyaya açık olması gerek. Bazen açık olsa da iptal yiyor başıma geldi Genişletmek için tıkla... Evet kartım yurdışına açık
koray105 dedi: Normal. Amazon'un çoğu yurt dışı sitelerinde bu geçerli. Kartınızın Dünyaya açık olması gerek. Bazen açık olsa da iptal yiyor başıma geldi Genişletmek için tıkla... Evet kartım yurdışına açık