Amazon.jp'den 1660S alınır mı?

Makaleler
3

Öncelikle linki buraya bırakayım. Sosyal'de görmüştüm aynı modeli, birkaç gün önce sipariş verip geri çekmiştim lakin Amazon güvencesi beni cezbetti ve tekrardan sipariş verdim. Sizce buradan 1660S almak mantıklı mı? Cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

Amazon Japonya'dan banlanabilirsin diye biliyorum. Üstelik Japonya'dan gelenlerin garantisi sadece 1 ay sanırım.

Kargo çok uzun sürüyor diye okumuştum. Beklemeye razıysan ve garantiden de vazgeçiyorsan alabilirsin. Bir de banlanma olayı var ama ne olduğunu bilmiyorum tam.

Kargo çok uzun sürüyor diye okumuştum. Beklemeye razıysan ve garantiden de vazgeçiyorsan alabilirsin. Bir de banlanma olayı var ama ne olduğunu bilmiyorum tam.
Beklemeye razıyım. Nisan 20 tahmini teslim diyor. İnternette ''I got banned Amazon.JP'' yazdım stok sıkıntısı nedeniyle bunu aşmak için geçici e-mail ile çoklu hesap kullananları banlamış. İnşallah bana gelmez bunun ucu.
RX570 var bende. Garantiye yollamadım hiç.
Zaten firmalarımızın garanti servis ve teknik hizmet sıkıntılı olduğunu biliyorum. İnşallah Allah aratmaz diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…