arifözgür Femtopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #31 Skyress dedi: Ödeme bölümünde ekte attığım ücreti gösteriyor. Bundan fazlasını almıyorlar, değil mi? Ve bahsettiği tarihte kesinlikle geliyor, değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır almıyorlar. Fiyat ne ise o hatta bana ithalat vergisinin bir kısmını iade ettiler.
Skyress dedi: Ödeme bölümünde ekte attığım ücreti gösteriyor. Bundan fazlasını almıyorlar, değil mi? Ve bahsettiği tarihte kesinlikle geliyor, değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır almıyorlar. Fiyat ne ise o hatta bana ithalat vergisinin bir kısmını iade ettiler.
Piscosour Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.042 Çözümler 12 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #32 arifözgür dedi: 9 Haziran'da RTX 3060 Gaming X 12 GB ekran kartı aldım fiyatı 7600 TL arkadaşlar. Ben ilk kez sipariş verdim . Özellikle satıcının amazon jp olmasına dikkat ederek ilk kez sipariş verdim. Ürün ise MSİ rtx 3060 gaming x 12 gb 7600 tl. Şuan geldi . Genişletmek için tıkla... Peki hangi banka kartından ödeme yaptınız?
arifözgür dedi: 9 Haziran'da RTX 3060 Gaming X 12 GB ekran kartı aldım fiyatı 7600 TL arkadaşlar. Ben ilk kez sipariş verdim . Özellikle satıcının amazon jp olmasına dikkat ederek ilk kez sipariş verdim. Ürün ise MSİ rtx 3060 gaming x 12 gb 7600 tl. Şuan geldi . Genişletmek için tıkla... Peki hangi banka kartından ödeme yaptınız?