Y YkcYunus Hectopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #1 Merhaba. Amazon'dan kapıda iade yapmak istiyorum ama iade bölümünde sadece bu ikisi gözüküyor. Kapıda iade için ne yapmam lazım? Dosya Ekleri Screenshot_2024-01-30-17-27-50-063_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg 70,3 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba. Amazon'dan kapıda iade yapmak istiyorum ama iade bölümünde sadece bu ikisi gözüküyor. Kapıda iade için ne yapmam lazım?
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 30 Ocak 2024 #2 Kapıda iade seçeneği yok gibi görünüyor. Destek ekibi ile görüşebilirsiniz.
Rediron Kilopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.708 Çözümler 40 Yer İstanbul /Anadolu Daha fazla Sistem Özellikleri Asus VP249QGR 144Hz 1Ms IPS / Corsair Spec Delta Mod Panel 6 Fan RGB / Corsair VS650 Psu / Asus B450M Dragon / Asus Tuf RTX 3060 / AMD Ryzen 5 5600 / Arctic Freezer 34 Duo / GSkill 2x8 16GB 3200mhz / Adata SX8200 Pro 512GB / Seagate Barracuda 2TB / Logitech G29 + Shifter / Logitech G512 / HyperX Pulsefire Haste / SteelSeries Arctis Nova 1/ Windows 11 Pro / Türknet Fiber 1000Mbps / PS2 / PS3 / PS4 Cinsiyet Diğer 30 Ocak 2024 #3 YkcYunus dedi: Merhaba. Amazon'dan kapıda iade yapmak istiyorum ama iade bölümünde sadece bu ikisi gözüküyor. Kapıda iade için ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Eğer Amazon'un satmadığı, pazaryerindeki herhangi bir satıcıdan alışveriş yaptıysanız kapıda iade seçeneği olmuyor.
YkcYunus dedi: Merhaba. Amazon'dan kapıda iade yapmak istiyorum ama iade bölümünde sadece bu ikisi gözüküyor. Kapıda iade için ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Eğer Amazon'un satmadığı, pazaryerindeki herhangi bir satıcıdan alışveriş yaptıysanız kapıda iade seçeneği olmuyor.
Y YkcYunus Hectopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #4 Rediron dedi: Eğer Amazon'un satmadığı, pazaryerindeki herhangi bir satıcıdan alışveriş yaptıysanız kapıda iade seçeneği olmuyor. Genişletmek için tıkla... Peki faturaya nereden bakabilirim Amazon'da.
Rediron dedi: Eğer Amazon'un satmadığı, pazaryerindeki herhangi bir satıcıdan alışveriş yaptıysanız kapıda iade seçeneği olmuyor. Genişletmek için tıkla... Peki faturaya nereden bakabilirim Amazon'da.
K KaptanYargıç Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 157 Çözümler 1 30 Ocak 2024 #5 YkcYunus dedi: Merhaba. Amazon'dan kapıda iade yapmak istiyorum ama iade bölümünde sadece bu ikisi gözüküyor. Kapıda iade için ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Kapıda iade seçeneği yoktur. YkcYunus dedi: Peki faturaya nereden bakabilirim Amazon'da. Genişletmek için tıkla... Siparişler bölümünden e-Fatura'ya ulaşabilirsiniz.
YkcYunus dedi: Merhaba. Amazon'dan kapıda iade yapmak istiyorum ama iade bölümünde sadece bu ikisi gözüküyor. Kapıda iade için ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Kapıda iade seçeneği yoktur. YkcYunus dedi: Peki faturaya nereden bakabilirim Amazon'da. Genişletmek için tıkla... Siparişler bölümünden e-Fatura'ya ulaşabilirsiniz.
Y YkcYunus Hectopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #6 KaptanYargıç dedi: Kapıda iade seçeneği yoktur. Siparişler bölümünden e-fatura'ya ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam yok bulamadim.
KaptanYargıç dedi: Kapıda iade seçeneği yoktur. Siparişler bölümünden e-fatura'ya ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam yok bulamadim.
Rediron Kilopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.708 Çözümler 40 Yer İstanbul /Anadolu Daha fazla Sistem Özellikleri Asus VP249QGR 144Hz 1Ms IPS / Corsair Spec Delta Mod Panel 6 Fan RGB / Corsair VS650 Psu / Asus B450M Dragon / Asus Tuf RTX 3060 / AMD Ryzen 5 5600 / Arctic Freezer 34 Duo / GSkill 2x8 16GB 3200mhz / Adata SX8200 Pro 512GB / Seagate Barracuda 2TB / Logitech G29 + Shifter / Logitech G512 / HyperX Pulsefire Haste / SteelSeries Arctis Nova 1/ Windows 11 Pro / Türknet Fiber 1000Mbps / PS2 / PS3 / PS4 Cinsiyet Diğer 30 Ocak 2024 #7 YkcYunus dedi: Hocam yok bulamadim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan masaüstü sitesinden görüntülenebiliyor sadece. Bilgisayardan siparişlere girin görürsünüz.
YkcYunus dedi: Hocam yok bulamadim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan masaüstü sitesinden görüntülenebiliyor sadece. Bilgisayardan siparişlere girin görürsünüz.