fexasy Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 408 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar dün baktığımda bu şekildeydi: Şu an böyle: Bunun sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2021
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 30 Haziran 2021 #2 Bir çizgiye niye takılıyorsun? Kargo takipten baksana.
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.235 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 30 Haziran 2021 #3 fexasy dedi: Arkadaşlar dün baktığımda bu şekildeydi: Eki Görüntüle 1090187 Şu an böyle: Eki Görüntüle 1090188 Bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... See all updates e tıklasana bir.
fexasy dedi: Arkadaşlar dün baktığımda bu şekildeydi: Eki Görüntüle 1090187 Şu an böyle: Eki Görüntüle 1090188 Bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... See all updates e tıklasana bir.
fexasy Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 408 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #4 Bahacprz dedi: See all updates e tıklasana bir. Genişletmek için tıkla... Hala aynı. İstanbulda dağıtıma çıkmış bir şekilde gözüküyor şuan; ayrıca çizgi tekrardan aşşağıya doğru ilerlemeye başladı. Anlamış değilim Akif dedi: Bir çizgiye niye takılıyorsun? Kargo takipten baksana. Genişletmek için tıkla... See all updatesdeki kısım aynı kaldığı için bende çizgiye göre takip edeyim dedim. Uyandığımda gerilemişti bir sorayım belki bilen birileri vardır dedim.
Bahacprz dedi: See all updates e tıklasana bir. Genişletmek için tıkla... Hala aynı. İstanbulda dağıtıma çıkmış bir şekilde gözüküyor şuan; ayrıca çizgi tekrardan aşşağıya doğru ilerlemeye başladı. Anlamış değilim Akif dedi: Bir çizgiye niye takılıyorsun? Kargo takipten baksana. Genişletmek için tıkla... See all updatesdeki kısım aynı kaldığı için bende çizgiye göre takip edeyim dedim. Uyandığımda gerilemişti bir sorayım belki bilen birileri vardır dedim.