Amazon kargo gönderim süresi

Monkey D Garp

Kilopat
Herkese merhaba. Rahatsızlık için kusura bakmayın. Bugün Amazon.com üzerinden 3 parça ürün aldım. Satın alımın en son yerinde ürün 6-10 gün içerisinde gönderilecektir diye yazıyordu (standart gönderim, paralı gönderimin olduğu yerde) standart gönderiyi seçip aldım. Fakat Order kısmında izleme yerinde Gelen 31 EKIM-25 Kasım ( orijinali: Arriving October 31 - November 25) bu şekilde yazıyor. Soruma gelecek olursam 10 gün içerisinde mi gelir yoksa Kasım'a kadar uzar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde Amazon ürünleri çok hızlı şekilde lojistik işlemi görüyor fakat belirtilen tarih ne ise en son gün olarak onu baz almanızı öneririm ki, bu sürenin de artmış olma sebeplerinden birinin de gümrükte her ürün incelenmeye başladığından beri günlerce bekliyor sıra için vs.

Amazon da çok sık karşılaştığım olay ise ürünü satın aldıktan sonra kargo süresi değişiyor 4 5 saat içinde genelde. Ve her seferinde de daha erkene alındı her siparişim istisnasız.

Ben 25'inde sipariş verdim. Bugün İstanbul'a gelmiş. Bir iki güne İzmir'e gelir herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…