3 380670 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.543 Çözümler 7 9 Temmuz 2025 #11 Prisoners dedi: Bence MX-4 ve MX-6'dan iyi Genişletmek için tıkla... Cok kiyaslamasini bilmiyorum hangisinin verimi daha iyi. Thermal Grizzly CM MasterGel filan da var ulkede, illa da bu mu? Bekledigine deger umarim.
Prisoners dedi: Bence MX-4 ve MX-6'dan iyi Genişletmek için tıkla... Cok kiyaslamasini bilmiyorum hangisinin verimi daha iyi. Thermal Grizzly CM MasterGel filan da var ulkede, illa da bu mu? Bekledigine deger umarim.
Prisoners Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #12 380670 dedi: Cok kiyaslamasini bilmiyorum hangisinin verimi daha iyi. Thermal Grizzly CM MasterGel filan da var ulkede, illa da bu mu? Bekledigine deger umarim. Genişletmek için tıkla... Thermal Grizzly iyi diyorlar ama önceki kullandığımı alayım dedim. Bu uzun süre performansını kaybetmiyor. Bunu sipariş vermeseydim kesinlikle Thermal Grizzly alırdım. MX-4 ve 6 kesinlikle almazdım. Oyun hamuru gelir eve iadeyle uğraş dur
380670 dedi: Cok kiyaslamasini bilmiyorum hangisinin verimi daha iyi. Thermal Grizzly CM MasterGel filan da var ulkede, illa da bu mu? Bekledigine deger umarim. Genişletmek için tıkla... Thermal Grizzly iyi diyorlar ama önceki kullandığımı alayım dedim. Bu uzun süre performansını kaybetmiyor. Bunu sipariş vermeseydim kesinlikle Thermal Grizzly alırdım. MX-4 ve 6 kesinlikle almazdım. Oyun hamuru gelir eve iadeyle uğraş dur