Amazon Kargo Ücreti

Emin Bozgeyik

Megapat
Makaleler
12
Yer
The Earth
Merhaba arkadaşlar, lafı çok dolandırmadan direk ne yaptığımı anlatacağım... Ben Amazon'un Müşteri Hizmetlerine E-Posta attım kargoyu ücretsiz yapmak için ve sonunda bana E-Mail ile geri döndüler. "Ama ben yazılanlar ve ne yapacağım hakkında bir fikre sahibim!" İşte Amazon'un gönderdiği mesaj...

NOT: Ben önce kargoyu ücretsiz etmeyi planladığım için, ürünü henüz satın almadım. Bir de yeni aklıma geldi, belki biraz konu dışı olacak ama, rica ederim Amazonun Dolar Kurunu da söylerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün sepetinizdeyken kargo belirlenmediğinden düşülmez ücret. Öncelikle ürünün siparişini tamamlayın. Sonra mail atın.
Bu ürünü sepetime ekleğimde, hemen üst kısımda gördüğünüz ''Gift Card'' ibaresi çıkıyor... Acaba kullanma şansım var mı? Veya nasıl kullanırım?

Zaten ben bir kulaklık, bir de fare ve klavye almayı planlıyorum. Toplam fiyat 57 Dolar civarı tutuyor. Bedava kargo ile kaça gelir acaba?

Evet, tam söylediğiniz gibi olduğunu anladığımda içime bir öküz oturdu! Ne kadar sevinmiştim oysa ki...

Gift Card Avrupa'da kullanılan bir kartdır. Türkiye'de ise yanılmıyorsam Iphone için var bu kartlar. Ben yurtdışında iken Google Play Store için almıştım (15,25,50 Euro'luk seçenekleri mevcut) Kartın için kazıma bölümü var kazıdıktan sonra çıkan şifreyi gift kart bölümüne yazıyorsunuz ne kadarlık bir kart aldıysanız o kadarlık para hesabınıza yüklenmiş oluyor.(15 Euroluk aldıysanız 15 Euro yükleniyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…