Amazon kargoda kutu göndermedi

WaxyLocket

Hectopat
Dostlarım kitap sipariş ettim okuyalım bilgilenelim manasında ama dün elime 5 adet kitap ulaştı kutudaydı sorun yoktu fakat bugün kargoda herhangi bir Amazon kutusu bulunmuyor şeffaf olarak gözüktüğünü belirtti teslim alan yakınım sizce bu durumda ne yapmalıyım kendisi 2 kitap geldiğini belirtti fakat teslim edilenlerde sadece bir kitap gözüküyor 8 kitap sipariş ettim bu durumda müşteri hizmetlerine yazmalı mıyım yoksa es mi geçeyim bu durumla ilgili bir gerekçe var mı?

kendisi 2 kitap geldiğini belirtti fakat teslim edilenlerde sadece bir kitap gözüküyor 8 kitap sipariş ettim
Bu dediğinizi tam anlayamadım ama bir sorununuz varsa müşteri hizmetlerine yazmaktan çekinmeyin. Güzel bir şekilde yardımcı oluyorlar.

Kutu yerine bazen kagit posette geldigi oluyor ama seffafi ilk defa duyuyorum. Musteri hizmetleri ile gorusun.

Sorunun ne olduğunu çok anlayamadım biraz kötü anlatmışsınız. Fakat sorunlarınızı çözmek için amazona yazabilirsiniz. Mükemmel bir müşteri hizmetlerine sahipler ve bekleme sorunu çekmezsiniz.

Pazaryeri satıcısı ise Amazon'un paketlenmesi konusunda bir bilgisi olmayabilir. Satıcı kaynaklıdır. Eksik veya fazla olan ürünleri müşteri hizmetlerine bildirerek gerekli yardımı alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…