Amazon kargom ne zaman gelir?

Bilgilendirme için sağ olun hocam, Amazon Prime ile sipariş vermiştim bu arada. Belki faydası dokunur.

Ben Amazon'dan mouse sipariş etmiştim Amazon Prime ile kolay gelsin firması üzerinden. Bir gün sonra sabah 9-10 gibi gelmişti.

Hocam Sendeo internet sitesinden kargo kodunu sorgulattım ama orada da bir şey çıkmadı. Yarın olsun bir kargoda güncelleme olmazsa ben de müşteri hizmetlerini ararım.

Ben Amazon'dan mouse sipariş etmiştim Amazon Prime ile kolay gelsin firması üzerinden. Bir gün sonra sabah 9-10 gibi gelmişti.

Yurt içi sipariş miydi yoksa Yurt dışı mı hocam? Yurt dışıysa gerçekten bayağı hızlı gelmiş.

Yurt içiydi. Satıcı Logitech'di İstanbul'dan mı başka yerden mi geldi tam hatırlamıyorum.

Yurt içiyse Amazon Prime ile normal sanırım hocam, mouseyi sipariş ettiğim gün Klasse Longteng adlı mouse padi sipariş verdim. Aynı gün teslimat diyordu fakat bir sıkıntı oldu ve gecikme yaşandı, müşteri temsilcisini arayıp konuştuğumda kargoma öncelik vereceklerini söylediler, ertesi gün sabah saat 10.30 gibi gelmişti kargo.

Sendeo kargosunda takip kodu değişiyor zaten orada da çıkmaz müşteri hizmetleriyle Online görüşebiliyorsunuz oradan sorabilirsiniz anlık daha hızlı yardımcı olurlar.

14 iş gününde getirebilirler, eğer 14 günü geçerse müşteri hizmetlerini ara hakkını savun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…