Amazon kargom ne zaman gelir?

Temin kerry logistice mail attim kargom gümrükte takıldı mı diye. Araştırdığıma göre çok sorumsuz bir şirketlermiş.

Temin kerry logistice mail attim kargom gümrükte takıldı mı diye. Araştırdığıma göre çok sorumsuz bir şirketlermiş.

Ya harbi gelmiyor ya. 22 Mayıs'tan beri gümrükte bekliyor olmaz böyle bir şey. Mail atarken sipariş kodu vs. attınız mı? (daha doğrusu ne attınız kod olarak bende mail atarken yazayım)

Mail e sipariş kodumu ve ürünün ismini yazdım ama bunlar bakana kadar... Müsaitseniz telefon numaralarini vereyim daha hizli ulaşırsınız

Mail e sipariş kodumu ve ürünün ismini yazdım ama bunlar bakana kadar... Müsaitseniz telefon numaralarini vereyim daha hizli ulaşırsınız.

Bende var sağ olun Amazon'la çok kez konuştum tek yaptıkları şey beni bu firmaya yönlendirmek. İşim var gücüm var Amazon niye ulaşmıyor acaba.

Mailden Takip numarasını istiyolarmış kolay gelsin ya da farkli bir kargo şirketi varsa onun numarası. Gümrük işlerini kerry logistice devretmişler o yüzden Amazon bakamıyormuş

Bende var sağ olun Amazon'la çok kez konuştum tek yaptıkları şey beni bu firmaya yönlendirmek. İşim var gücüm var Amazon niye ulaşmıyor acaba.

Ürün gümrükten sorunsuz bir şekilde geçecektir.

Ancak henüz amazon tarafından depomuza fiziki olarak teslim edilmediği için işlemler başlamamıştır
Daha kargomu gümrüğe sokmamışlar kafayi yersin.

Son düzenleme:

Çok rezil bir firma, Amazon da bunlarla çalıştığı için Amazon'dan ürün alınmaz. İstanbul'da oturuyorum 23 gündür gelmiyor.

Çok rezil bir firma, Amazon da bunlarla çalıştığı için Amazon'dan ürün alınmaz. İstanbul'da oturuyorum 23 gündür gelmiyor.

Kargom fransadaymış bekletiliyormuş gümrükte yoğunluk olduğu için çıldırırsın
Gümrükte beklerse ekstra para kesiyolarmış.

Kargom fransadaymış bekletiliyormuş gümrükte yoğunluk olduğu için çıldırırsın.
Gümrükte beklerse ekstra para kesiyolarmış.

Sizin güncelleme durumu ne hocam. Bendeki uçak varış noktasında 15 gündür.

Sizin güncelleme durumu ne hocam. Bendeki uçak varış noktasında 15 gündür.

Bir büyük bir küçük 2 tane şirket birbiriyle ayıptır söylemesi s!d!k yarıştırıyor. Kerry diyor kargonuz bizim depomuza ulaşmadı, Amazon diyor kargonuz kerryin sistemlerine bakınca gönderildi gözüküyor diyor. Yoğunluktan dolayı böyledir galiba Şikayetvar'a baktığımda hepsi yakın tarihli

siz ne sipariş etmiştiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…