A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.275 Çözümler 56 9 Mayıs 2021 #1 Amazon'dan bir kulaklık sipariş ettim. MNG Kargo aracılığıyla gelecekmis ve bana bir takıp kodu verildi. MNG Kargo sitesinde takip kodumu giriyorum ama kategorilerde Amazon olmadığından dolayı bakamıyorum, nasıl bakacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2021
Amazon'dan bir kulaklık sipariş ettim. MNG Kargo aracılığıyla gelecekmis ve bana bir takıp kodu verildi. MNG Kargo sitesinde takip kodumu giriyorum ama kategorilerde Amazon olmadığından dolayı bakamıyorum, nasıl bakacağım?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.260 Makaleler 3 Çözümler 195 9 Mayıs 2021 #2 DHL eCommerce | Gönderi Takibi | DHL eCommerce www.mngkargo.com.tr
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.275 Çözümler 56 9 Mayıs 2021 #3 ItsAllGoodman dedi: DHL eCommerce | Gönderi Takibi | DHL eCommerce www.mngkargo.com.tr Genişletmek için tıkla... Evet site bu ama Online sipariş ettiğim için oraya giriyorum takip numarasını ve orada bana firma soruyor ama Amazon yok.
ItsAllGoodman dedi: DHL eCommerce | Gönderi Takibi | DHL eCommerce www.mngkargo.com.tr Genişletmek için tıkla... Evet site bu ama Online sipariş ettiğim için oraya giriyorum takip numarasını ve orada bana firma soruyor ama Amazon yok.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.601 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 9 Mayıs 2021 #4 Oradaki kodu standart gönderi kısmına yazın. Standart gönderi de gözükmüyorsa daha sisteme girilmemiştir 4-5 saat bekleyin.
Oradaki kodu standart gönderi kısmına yazın. Standart gönderi de gözükmüyorsa daha sisteme girilmemiştir 4-5 saat bekleyin.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.260 Makaleler 3 Çözümler 195 9 Mayıs 2021 #5 AnotherJourney dedi: Evet site bu ama Online sipariş ettiğim için oraya giriyorum takip numarasını ve orada bana firma soruyor ama Amazon yok. Genişletmek için tıkla... Standart gönderi yerine girdiğinizde ne oluyor?
AnotherJourney dedi: Evet site bu ama Online sipariş ettiğim için oraya giriyorum takip numarasını ve orada bana firma soruyor ama Amazon yok. Genişletmek için tıkla... Standart gönderi yerine girdiğinizde ne oluyor?
Göründüğü Gibi Olan Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 332 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer SSCB(Rusya)-Moskova 9 Mayıs 2021 #6 Amazon yerine gitti gidiyor kullan.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.275 Çözümler 56 9 Mayıs 2021 #7 HACIDANİKİNCİEL dedi: Oradaki kodu standart gönderi kısmına yazın. Standart gönderi de gözükmüyorsa daha sisteme girilmemiştir 4-5 saat bekleyin. Genişletmek için tıkla... 2 gün oldu Göründüğü Gibi Olan dedi: Amazon yerine gitti gidiyor kullan. Genişletmek için tıkla... Sipariş ettim bile .
HACIDANİKİNCİEL dedi: Oradaki kodu standart gönderi kısmına yazın. Standart gönderi de gözükmüyorsa daha sisteme girilmemiştir 4-5 saat bekleyin. Genişletmek için tıkla... 2 gün oldu Göründüğü Gibi Olan dedi: Amazon yerine gitti gidiyor kullan. Genişletmek için tıkla... Sipariş ettim bile .
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.601 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 9 Mayıs 2021 #8 AnotherJourney dedi: 2 gün oldu. Sipariş ettim bile. Genişletmek için tıkla... O zaman girilmiştir sisteme standart gönderi kısmına G ile başlayan takip numarasını yazın. GZ862754 BU TARZ BİŞEY OLMALI ALTTA
AnotherJourney dedi: 2 gün oldu. Sipariş ettim bile. Genişletmek için tıkla... O zaman girilmiştir sisteme standart gönderi kısmına G ile başlayan takip numarasını yazın. GZ862754 BU TARZ BİŞEY OLMALI ALTTA
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.275 Çözümler 56 9 Mayıs 2021 #9 HACIDANİKİNCİEL dedi: O zaman girilmiştir sisteme standart gönderi kısmına g ile başlayan takip numarasını yazın. GZ862754 bu tarz bir şey olmalı altta Genişletmek için tıkla... Yalnız Amazon'dan aldığım için e alışveriş siparişi olarak geçmiyor mu?
HACIDANİKİNCİEL dedi: O zaman girilmiştir sisteme standart gönderi kısmına g ile başlayan takip numarasını yazın. GZ862754 bu tarz bir şey olmalı altta Genişletmek için tıkla... Yalnız Amazon'dan aldığım için e alışveriş siparişi olarak geçmiyor mu?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.260 Makaleler 3 Çözümler 195 9 Mayıs 2021 #10 AnotherJourney dedi: Yalnız Amazon'dan aldığım için e alışveriş siparişi olarak geçmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Giriliyorsa standart kısmına girin. MNG'yle büyük bir anlaşması olan bir firma olmayabilir.
AnotherJourney dedi: Yalnız Amazon'dan aldığım için e alışveriş siparişi olarak geçmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Giriliyorsa standart kısmına girin. MNG'yle büyük bir anlaşması olan bir firma olmayabilir.