ahmetasdasc Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #1 Amazon'dan sipariş verdim, kargomun pazar günü teslim edileceğini söylüyor. Pazar günü kargom gelir mi? Amazon Prime kullanmıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2023
Amazon'dan sipariş verdim, kargomun pazar günü teslim edileceğini söylüyor. Pazar günü kargom gelir mi? Amazon Prime kullanmıyorum.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.383 Çözümler 32 10 Aralık 2023 #2 Hangi kargo şirketi? Kargo şirketinin pazar günü çalışıp çalışmadığına göre değişir. Ama tahminimce pazarertesi gelir. Artı 0 Eksi
Hangi kargo şirketi? Kargo şirketinin pazar günü çalışıp çalışmadığına göre değişir. Ama tahminimce pazarertesi gelir.
Relax55 Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 537 Çözümler 2 Yer Türkiye 10 Aralık 2023 #3 ahmetasdasc dedi: Amazon'dan sipariş verdim, kargomun pazar günü teslim edileceğini söylüyor. Pazar günü kargom gelir mi? Amazon Prime kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Agt ise yapmaz zaten çoğu kargo şirketi pazar günü teslimat yapmaz yarına gelir tahminimce. Artı 0 Eksi
ahmetasdasc dedi: Amazon'dan sipariş verdim, kargomun pazar günü teslim edileceğini söylüyor. Pazar günü kargom gelir mi? Amazon Prime kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Agt ise yapmaz zaten çoğu kargo şirketi pazar günü teslimat yapmaz yarına gelir tahminimce.
KS KS ahmetasdasc Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #4 Aras the Great dedi: Hangi kargo şirketi? Kargo şirketinin pazar günü çalışıp çalışmadığına göre değişir. Ama tahminimce pazarertesi geli. Aras the Great dedi: Hangi kargo şirketi? Kargo şirketinin pazar günü çalışıp çalışmadığına göre değişir. Ama tahminimce pazarertesi gelir. Genişletmek için tıkla... AGT Kargo diye bir şirket pazar gunu gelir mi? Genişletmek için tıkla... AGT Kargo kesin pazar gunu gelmezmi. Artı 0 Eksi
Aras the Great dedi: Hangi kargo şirketi? Kargo şirketinin pazar günü çalışıp çalışmadığına göre değişir. Ama tahminimce pazarertesi geli. Aras the Great dedi: Hangi kargo şirketi? Kargo şirketinin pazar günü çalışıp çalışmadığına göre değişir. Ama tahminimce pazarertesi gelir. Genişletmek için tıkla... AGT Kargo diye bir şirket pazar gunu gelir mi? Genişletmek için tıkla... AGT Kargo kesin pazar gunu gelmezmi.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.383 Çözümler 32 10 Aralık 2023 #5 Pazar günü çalışmıyorlar. AGT Kurye Çalışma Saatleri Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS ahmetasdasc Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #6 Aras the Great dedi: Pazar günü çalışmıyorlar. AGT Kurye Çalışma Saatleri Eki Görüntüle 2047751 Genişletmek için tıkla... Kargo az once geldi. Artı 0 Eksi
Aras the Great dedi: Pazar günü çalışmıyorlar. AGT Kurye Çalışma Saatleri Eki Görüntüle 2047751 Genişletmek için tıkla... Kargo az once geldi.