Amazon kargoya numaranın yanlış yazılması sorun yaratır mı?

asterius

Centipat
Daha fazla  
Amazon'dan bir şey sipariş ederken numaramın bir rakamını yanlış yazmışım ve sonradan fark ettim. Destek açtım ve numaramın değiştirilmesini istedim. Bir sıkıntı yaratır mı kargo teslim edilirken? Kolay Gelsin'den link gelmedi bu yüzden ve kargomu takip edemiyorum. Çözümü var mı?

Ben de trendyol expresste kargoya verikten sonra yanlış numarayı verdiğimi fark ettim. Müşteri hizmetlerini arayıp numaramı güncelledim. Kargonun geldiği gün güncellenmiş telefon numarama "Kargonuz yola çıktı." mesajı geldi. Sende de böyle olur büyük ihtimalle. O yüzden çok telaşlanma.

Amazon'dan bir şey sipariş ederken numaramın bir rakamını yanlış yazmışım ve sonradan fark ettim. Destek açtım ve numaramın değiştirilmesini istedim. Bir sıkıntı yaratır mı kargo teslim edilirken? Kolay Gelsin'den link gelmedi bu yüzden ve kargomu takip edemiyorum. Çözümü var mı?
Yani en kötü ihtimalle sen evde değilken seni aradıklarında sana ulaşamazlar ya da kargoyu teslim alabilmen için istedikleri kod sana gelmez. Ama onu da TC numaran ile halledebiliyorsun diye biliyorum. Onun dışında sorun olacağını sanmam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı