Amazon kartımdan defalarca çekim yaptı

Bilmiyorum yaptınız mı fakat ben bir kere yaşadım eğer kredi kartı kaydettiyseniz satın alma tuşuna çoklu veya ekran gelmedi diye 2 3 defa basınca 2 3 defa alıyor bir kere başıma gelmişti fakat iade alıyirlar hemen.

Merhaba, biraz önce Amazon.com.tr üzerinden 55 TL’lik alışveriş gerçekleştirdim ancak hesabımdan defalarca çekim yapıldı.
Net olmak gerekirse aldığım ürünün ücreti tam 9 defa çekildi. Bunların 6 tanesinin iadesi anında yapılmış ancak fazladan 2 defa daha çekim yapılmış olarak kaldı. Bu işlemler hızlı hızlı oluyordu hesaptaki parayı başka yere transfer etmesem hala olmaya devam ediyordu.

Amazon’a konu ile ilgili bir destek bildirimi yollayacağım, bunun dışında yarın canlı desteğe de bağlanmaya çalışacağım. Aranızda böyle bir sorun yaşayan oldu mu daha önce?

Ek: Bu konuyu yazdıktan sonra tekrar çekim yapılmaya çalışıldı ve zaten ödemesi 3 defa alınmış olan siparişim iptal edildi. E-posta ile sıkıntımı iletmek istediğimde ise e-posta gönderilemiyor hatası aldım.

Teşekkürler.
İşlemler 3D Secure şifresi gelmeden olduysa bankaya itiraz edebilirsiniz.

Hocam satın alım sayfasını sürekli yenilediyseniz birden fazla çekmiş olabilir. 3D Security kullanmadıysanız tabii.
Sayfayı yenilemedim veya tekrar tekrar satın al butonuna tıklamadım.
Amazon.com.tr’den bu kartımla ilk defa alışveriş yaptım ve işlem 3D kullanmadan gerçekleşti. Farklı sitelerde 3D olmadan işlem yaptırmıyor aslında bu kart ama pek anlam veremedim.

Canlı desteğe bağlanıp derdimi anlattım, ilgili birime ileteceğini ve 24 saat içerisinde dönüş yapılacağı söylendi. Bakalım, yaşananları anlatırım sizlere de.

Sayfayı yenilemedim veya tekrar tekrar satın al butonuna tıklamadım.
Amazon.com.tr’den bu kartımla ilk defa alışveriş yaptım ve işlem 3D kullanmadan gerçekleşti. Farklı sitelerde 3D olmadan işlem yaptırmıyor aslında bu kart ama pek anlam veremedim.

Canlı desteğe bağlanıp derdimi anlattım, ilgili birime ileteceğini ve 24 saat içerisinde dönüş yapılacağı söylendi. Bakalım, yaşananları anlatırım sizlere de.
Satıcı Amazon garantiliyse veya kendisiyse bir sorun olmaz para iadesini sorunsuz alırsınız.

@HRNY selamlar 2 yıl olmuş neredeyse. Paranız iade edildi mi acaba? Aynı olay başıma gelmiş bulunmakta da şu an o yüzden soruyorum.
@HRNY selamlar 2 yıl olmuş neredeyse. Paranız iade edildi mi acaba? Aynı olay başıma gelmiş bulunmakta da şu an o yüzden soruyorum.
Sorun düzeldi. Gerek kalmadı. Fazla telaşlanmışım herhalde.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı