Amazon karttan para çekmedi

Makaleler
1
Arkadaşlar ben bir yayıncıya abone olmuştum Prime üzerinden ilk ay ücretsiz diye bugün de abone olayım dedim. Kartta hiç para yoktu ona rağmen abone olabildim. Peki Amazon bu parayı nereden kesti?
Not: ininal Kart'ım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
O olay buglu maalesef, sen abone olabiliyorsun fakat yayıncıya para gitmiyor, hiç para ödemeden 10 ay abone olanlar var.

Her ay ücretsiz istediğini kişiye abone olabilirsin. Ama devam ettirmek istersen para vermen lazım.

İleride her türlü para ödeyeceğim yani?

O olay buglu maalesef, sen abone olabiliyorsun fakat yayıncıya para gitmiyor, hiç para ödemeden 10 ay abone olanlar var.
Her ay ücretsiz istediğini kişiye abone olabilirsin. Ama devam ettirmek istersen para vermen lazım.

Hocam Prime ilk ay ücretsiz ama 2. ay için benden para almadı.

Hocam Prime ilk ay ücretsiz ama 2. ay için benden para almadı.

Çok dillendirmeyin Amazon çakarsa, karta para yatırmak isterken bir anda bakiye sıfırlanabilir.
Amazon, sizi borçlandırıp (Bakiye eksiye düşmez İninal'de tabiki) para yatırdığınızda bir anda alabilme ihtimali doğarsa veya öyle bir güncelleme olabilmesine karşın kartı veya hesabınızı iptal ederek yeni hesap açınız.
Benim 8-9 tane hesap bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…