Elektronik Amazon Kasım İndirimleri bugün 09:00'da!

Elektronik dışı mantıklı ne alınabilir acaba. Güzel indirim olursa yine tüketim çılgınlığı yaşayacağım.

Elektronik dışı mantıklı ne alınabilir acaba. Güzel indirim olursa yine tüketim çılgınlığı yaşayacağım.
Geçen sene ne almıştınız hocam. Güzel indirimleri gelmiş miydi?

Bence indirimdeki ürünleri yurtdışı fiyatları ile karşılaştırın. Bir çok ürün yüksek indirimlerde bile hakettiği değerin çok üstüne satılıyor. Ben hakettiği değeri yurtdışı fiyatına bakarak biçiyorum.

Hocam öyle bakınca pek de alınabilir olmuyor. Ben Türkiye'deki o ürünün en taban fiyatı ile o anki indirim fiyatına bakıyorum. Sonuçta yurt dışından alamıyoruz.

Hocam öyle bakınca pek de alınabilir olmuyor. Ben Türkiye'deki o ürünün en taban fiyatı ile o anki indirim fiyatına bakıyorum. Sonuçta yurt dışından alamıyoruz.
Rakibi yoksa doğru. Yt fiyatına yakın benzer ürünler de oluyor. Onları tercih ediyorum.

Elektronikte düzgün bir şey var mı? Ben bulamadım.

Yok gibi ya asıl indirim buysa bana kötü geldi. Klavye,mouse alacaktım tatmin etmedi indirim.
Evet maalesef. Bir tane monitör indirime girmişti. 5.5k dan 3.5k ya düşmüştü sizce o alınır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…