Amazon, kısa sürede padleri sararan SteelSeries Arctis Nova 5'i iade alır mı?

Hellospontos

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Amazon'dan SteelSeries Arctis Nova 5 beyaz kulaklık aldım. Kulaklığı doğru düzgün kullanmamış olmama rağmen pedleri deli gibi sararma yaptı. Mediamarkt’ta hiçbir farkı olmayan Nova 5X, 1000₺ daha ucuzdu. İade sürecini başlattım, yarın da kargoya vereceğim ama iadeyi kabul edecekler mi bilemedim. Bazı forumlara baktım, alıyorlar falan demişler. Nasıl olur sizce?

Şöyle bir ek bilgi var: Kendi Amazon hesabımdan değil, arkadaşımdan aldım. Bu konu hakkında müşteri hizmetlerinden destek alamıyorum. Yani Amazon’a ulaşıp iadeyi başlattı, sadece iade kabul edilir mi?

Ek bilgi: Satıcı Amazon.

Son düzenleyen: Moderatör:

İadeyi başlatıp malı kargoya vereceksen zaten müşteri hizmetlerinin pek bir anlamı kalmıyor. Ücreti arkadaşının hesabına hediye çeki olarak tanımlarlarsa işler karışır.

İadeyi başlatıp malı kargoya vereceksen zaten müşteri hizmetlerinin pek bir anlamı kalmıyor. Ücreti arkadaşının hesabına hediye çeki olarak tanımlarlarsa işler karışır.

Yok kendi kartımdan aldım karta iade seçtik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…