Amazon Kolay Gelsin kargoyla ne zaman ulaşır?

pharople

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Amazon sinerji satıcısından bir ekran kartı aldım. Kargo firması “Kolay Gelsin” siparişi verdikten neredeyse yarım saat sonra “Kargoya Verildi” olarak işaretlendi ve buna gerçekten de şaşırdım. İzmirde oturuyorum ve kargo galiba İstanbuldan çıkıyor, tahmini varış salı diyor ama express kargo ile aldım ayrıca duyduğum kadarıyla Kolay Gelsin kargo ertesi gün teslim ediyormuş ne kadar doğrudur bilemem. Kaç gün içerisinde gelebilir merak ediyorum, amazondan kolay gelsin kargo ile siparişi olan oldu mu? Kaç günde geldi?

Eğer sonraki gün teslimat olarak işaretlenmiş bir ürün satın aldıysanız dedikleri gibi sonraki gün gelir. Eğer işaretli değilse uzayabilir, özellikle Amazon dışında satıcıları olan ürünlerde bu süre uzayabiliyor ama genelde belirttikleri tarihte getiriyorlar.

Salı günü tahmini teslimat olarak gözüküyor fakat şu anda paket izmire doğru yolda diyorlar, yarın dağıtıma çıkma ihtimali yok mu? Ayrıca kargoyu kendi sitelerinden görüntüleyemiyorum.

Salı günü tahmini teslimat olarak gözüküyor fakat şu anda paket İzmir'e doğru yolda diyorlar, yarın dağıtıma çıkma ihtimali yok mu? Ayrıca kargoyu kendi sitelerinden görüntüleyemiyorum.

Bende bugün Amazon'da kargoyla ilgili bir sıkıntı yaşamıştım temsilciden öğrendim normalde kolay gelsin kargo pazar günleride çalışıyormuş ancak son haftalarda çalışmadığı için kargolar aksayabiliyor ve gecikebiliyormuş Amazon ile kargo firması anlaşmak için uğraşıyormuş.

Ben de şu anda müşteri hizmetleri ile konuşuyorum, dönüş bildireceğim.

Ben de şu anda müşteri hizmetleri ile konuşuyorum, dönüş bildireceğim.
Kargo firması haftasonları belli yerlerde dağıtım yapıyormuş, ayrıca pazartesi günü gibi şeyler dediler pek anlayamadım açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…