Amazon kolisiz ürün iade edilir mi?

Mustafamir12

Hectopat
Merhaba. Ben Amazon'dan Everest marka bir klavye satın aldım ama memnun kalmadım. Ürünün bulunduğu Amazon Prime kutusunu çöpe attım. Sizce iade etmeye kalksam iade kabul ederler mi?

Merhaba. Ben Amazon'dan Everest marka bir klavye satın aldım ama memnun kalmadım. Ürünün bulunduğu Amazon Prime kutusunu çöpe attım. Sizce iade etmeye kalksam iade kabul ederler mi?
Ürünün kutusu duruyorsa sıkıntı yok.

Ben 7 aylık G300s faremi iade etmiştim ve ürünün kutusunu bulamamıştım. Sorduğum da farenin içine girebileceği bir kutuya koymamı istemişlerdi koymuştum ve iade edilmişti. Sorun ama muhtemelen edebilirsin iade.

Amazon kolisi bir kenara klavyenin kutusu olmasa bile iade edebiliyorsun diye biliyorum. Amazon destekle yaptığım sohbette öyle söylediler. Ürünün kullanıcı hatalı olmaması gerekiyormuş.

Hocam 7 aylık bir ürünü nasıl iade ettin? Herhangi bir kusur vs. mi oluşmuştu nasıl olmuştu acaba?

Hocam 7 aylık bir ürünü nasıl iade ettin? Herhangi bir kusur vs. mi oluşmuştu nasıl olmuştu acaba?

Ürünün satıcısı Logitech'di ve onlarla iletişime geçtiğim de bana eğer kabul ederlerse iade edin ya da garantiye gönderin demişlerdi. Ben de konuştum ve iade ettim. Sağ Click'i bozulmuştu farenin. Çalışıyordu ama işlevi yoktu. Bu arada koşulsuz şartsız iade ettiler.

Anladım teşekkürler, bundan sonra bende elektronik alışverişlerimde Amazon tercih etmeye çalışacağım.

Peki hazır konusu açılmışken bunlardan hangisini almalıyım? Bilgisayarın orijinal parçası mı yoksa yukarıdaki klavye mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-10-08-14-26-10-20_b5f6883d2c20a96c53babc0b4ac88108.jpg
    196 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…