Amazon laptopın ulaşma tarihi yok

Makaleler
1
Merhabalar, yüzlerce konu açtıktan sonra kararımı verdim ve laptop ile kablo aldım. Ancak laptop için bir tahmini ulaşma tarihi yok. Ne kadar bekleyeceğim? Stokta vardı laptop.

LAN BAK CABUKKK ŞUNAA.png

Bilen var mı bu durumda ne olacağını?

Merhabalar, yüzlerce konu açtıktan sonra kararımı verdim ve laptop ile kablo aldım. Ancak laptop için bir tahmini ulaşma tarihi yok. Ne kadar bekleyeceğim? Stokta vardı laptop.

Eki Görüntüle 925261

Bilen var mı bu durumda ne olacağını?
Hocam laptop Amazon'da bulunmadığı için tarih veremiyorlar. Yani şu anda firamadan tedarik ettiriyorlar. Maalesef size bir süre söyleyemem.

Edit: Bu olayın aynısını daha önce yaşadım. Hatta yeni verdiğim sipariş bile şu anda bu duruma düştü.

Yahu adam demiş orada ortalama bir teslimat tarihi fikrimiz olduğunda sana bildireceğiz diye işte.

Biliyorum, ama çok şaşırdım. Stokta var yazıyordu ama bir ulaşma tarihi konulmamış.
alakasız olacak ama laptop kaç tl?
1600 dolardı shipping harici.
Hocam laptop Amazon'da bulunmadığı için tarih veremiyorlar. Yani şu anda firamadan tedarik ettiriyorlar. Maalesef size bir süre söyleyemem.

Edit: Bu olayın aynısını daha önce yaşadım. Hatta yeni verdiğim sipariş bile şu anda bu duruma düştü.

Hocam bir şey olmaz değil mi? Paramdan olmak istemiyorum 😔

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı