Çılgınmehmet48
Kilopat
- Makaleler
- 1
alakasız olacak ama laptop kaç tl?Merhabalar, yüzlerce konu açtıktan sonra kararımı verdim ve laptop ile kablo aldım. Ancak laptop için bir tahmini ulaşma tarihi yok. Ne kadar bekleyeceğim? Stokta vardı laptop.
Eki Görüntüle 925261
Bilen var mı bu durumda ne olacağını?
Hocam laptop Amazon'da bulunmadığı için tarih veremiyorlar. Yani şu anda firamadan tedarik ettiriyorlar. Maalesef size bir süre söyleyemem.Merhabalar, yüzlerce konu açtıktan sonra kararımı verdim ve laptop ile kablo aldım. Ancak laptop için bir tahmini ulaşma tarihi yok. Ne kadar bekleyeceğim? Stokta vardı laptop.
Eki Görüntüle 925261
Bilen var mı bu durumda ne olacağını?
Biliyorum da, stokta var yazıyordu almadan önce.Belirlendiğinde email atacağız diyor
Hocam işte aynısı bende oldu. Bazen bu gibi olaylar oluyor. Şu anda tedarik etmeye çalışıyorlar fakat ne kadar hızlı gelebilir bilemem.Biliyorum da, stokta var yazıyordu almadan önce.
Yahu adam demiş orada ortalama bir teslimat tarihi fikrimiz olduğunda sana bildireceğiz diye işte.
1600 dolardı shipping harici.alakasız olacak ama laptop kaç tl?
Hocam laptop Amazon'da bulunmadığı için tarih veremiyorlar. Yani şu anda firamadan tedarik ettiriyorlar. Maalesef size bir süre söyleyemem.
Edit: Bu olayın aynısını daha önce yaşadım. Hatta yeni verdiğim sipariş bile şu anda bu duruma düştü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.