Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 32 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #1 Önerileriniz varsa ekleyebilirsiniz yorumlara. Amazon.com.tr: İkinciye 70% İndirim promosyon
McSoren Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #2 İlgimi çeken bir kitap bulamadım ama teşekkürler.
Marloxe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.962 Çözümler 7 19 Ağustos 2025 #3 Bu listeden önerdiğiniz kitaplar nelerdir?
McSoren Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #4 Marloxe dedi: Bu listeden önerdiğiniz kitaplar nelerdir? Genişletmek için tıkla... Ben çok fazla, önerebilecegim kitap göremedim ama arada güzel kitaplar var. Suç ve ceza var. Bazı türk klasikleri var.
Marloxe dedi: Bu listeden önerdiğiniz kitaplar nelerdir? Genişletmek için tıkla... Ben çok fazla, önerebilecegim kitap göremedim ama arada güzel kitaplar var. Suç ve ceza var. Bazı türk klasikleri var.
Marloxe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.962 Çözümler 7 19 Ağustos 2025 #5 McSoren dedi: Ben çok fazla, önerebilecegim kitap göremedim ama arada güzel kitaplar var. Suç ve ceza var. Bazı türk klasikleri var. Genişletmek için tıkla... Suç ve ceza kitaplığımda var. Aslında yabancı dil kitaplara baktım ama amazon her zamanki gibi filtrelemeleri kapatmış ki tüm sayfayı dolaşalım diye. Pek gözüme çarpan bir şey bulamadım. İndirim güzeldi oysa ki.
McSoren dedi: Ben çok fazla, önerebilecegim kitap göremedim ama arada güzel kitaplar var. Suç ve ceza var. Bazı türk klasikleri var. Genişletmek için tıkla... Suç ve ceza kitaplığımda var. Aslında yabancı dil kitaplara baktım ama amazon her zamanki gibi filtrelemeleri kapatmış ki tüm sayfayı dolaşalım diye. Pek gözüme çarpan bir şey bulamadım. İndirim güzeldi oysa ki.
Ş Şentürk1910 Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #6 Marloxe dedi: Bu listeden önerdiğiniz kitaplar nelerdir? Genişletmek için tıkla... Genç Bir Doktorun Anıları ve Albert Camus- Yabancı bu iki kitap alınabilir.
Marloxe dedi: Bu listeden önerdiğiniz kitaplar nelerdir? Genişletmek için tıkla... Genç Bir Doktorun Anıları ve Albert Camus- Yabancı bu iki kitap alınabilir.
nekope Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.048 Çözümler 17 20 Ağustos 2025 #7 Sipariş verdim şimdi iki kitap, birini hediye olarak aldım. Güzel indirimmiş teşekkürler konu için.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.042 Çözümler 40 Yer New York 20 Ağustos 2025 #8 Sadece listedeki kitaplar mı indirimli.
McSoren Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #9 Şentürk1910 dedi: Genç Bir Doktorun Anıları ve Albert Camus- Yabancı bu iki kitap alınabilir. Genişletmek için tıkla... Yabancıyı görmemiştim sağol.
Şentürk1910 dedi: Genç Bir Doktorun Anıları ve Albert Camus- Yabancı bu iki kitap alınabilir. Genişletmek için tıkla... Yabancıyı görmemiştim sağol.