caustictune Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #1 Merhaba geçenlerde Amazondan Sennheiser HD 599 kulaklığını satın aldım ve pek memnun kalmadım. Kulaklığı kullanmama rağmen kutu içindeki kablo plastiğini bile saklamıştım, sizce ürün iademi kabul ederler mi?
Merhaba geçenlerde Amazondan Sennheiser HD 599 kulaklığını satın aldım ve pek memnun kalmadım. Kulaklığı kullanmama rağmen kutu içindeki kablo plastiğini bile saklamıştım, sizce ürün iademi kabul ederler mi?
Dushh Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 Yer İstanbul 29 Ocak 2024 #2 Deneyin şansınızı hocam Amazon bu tür konularda tüketicinin yanında oluyor hep adamlar çok ilgili.
caustictune Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #3 Dushh dedi: Deneyin şansınızı hocam Amazon bu tür konularda tüketicinin yanında oluyor hep adamlar çok ilgili. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle yapmayı düşünüyorum teşekkürler!
Dushh dedi: Deneyin şansınızı hocam Amazon bu tür konularda tüketicinin yanında oluyor hep adamlar çok ilgili. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle yapmayı düşünüyorum teşekkürler!
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 29 Ocak 2024 #4 Evet, alır. Gün içinde chat yardımıyla konuşarak durumunuzu belirtin ve iade isteyin.
caustictune Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #5 SideWinder dedi: Evet, alır. Gün içinde chat yardımıyla konuşarak durumunuzu belirtin ve iade isteyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim öyle yapacağım.
SideWinder dedi: Evet, alır. Gün içinde chat yardımıyla konuşarak durumunuzu belirtin ve iade isteyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim öyle yapacağım.