Neden böyle bir şey yapacaksınız? Amazon dikkat etmese de satıcı sattığı ürünü bildiği için iadeniz göndermediğiniz kablo için askıya alınabilir ya da iptal olabilir.
Sen bir ürün sattın ve sattığın üründeki bi parçaya çöküp sana geri iade ettiler nasıl hissedersin ? Aynı böyle düşün eksiksiz göndermen gerekiyor parçaları.
Neden böyle bir şey yapacaksınız? Amazon dikkat etmese de satıcı sattığı ürünü bildiği için iadeniz göndermediğiniz kablo için askıya alınabilir ya da iptal olabilir.
Sen bir ürün sattın ve sattığın üründeki bir parçaya çöküp sana iade ettiler nasıl hissedersin? Aynı böyle düşün eksiksiz göndermen gerekiyor parçaları.
Bir taraftan kabloyu ararken konuyu kardeşime yazdırtmıştım "kutusuna DP kablosunu koymadan iade etsek kablonun biri eksik olsa sorun yaşar mıyım" yaz demiştim. Ben ona eksik yazmış ve yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermiş. Bu yaştan sonra kablomu yürüteyim? İçiniz ne fesat yahu Kino özellikle senin. İyi niyetli düşünmek yerine bu şekilde ağır ithamda bulunman son derece ucuz düşündüğünün ispatı. Aynı şeye ben denk gelmiş olsam aklıma birinin kablo yürüteceğinden çok bir yanlış anlaşılma olduğu gelirdi.